Kratak ljubavni horoskop do 30. septembra 2018. godine: Vodoliju čeka nova ljubav, a Lava veliki test

Ljubavni horoskop otkriva ko će privući novu ljubav, a ko će morati da se potrudi da sačuva mir u vezi!

Ovan

Svakog dana sve više shvatate da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kada će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo.

Bik

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom da vratite ljubavnu vezu u ravnotežu. Možda ćete biti pomalo nervozni i melanholični, ali ne tugujte zbog romantičnih problema jer će brzo proći, onako kako su i došli.

Kineski horoskop za septembar 2018. godineKineski horoskop za septembar 2018. godineMesec Metalnog Petla budi vas iz sveta mašte - vreme je da u septembru snove pretvorimo u realnost! Evo šta nam predviđa mesečni…

Blizanci

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi morati oko njega da se angažujete. To će vam oduzeti puno vremena i energije, ali ne odustajte. Uspećete da se rešite briga. Sa voljenom osobom vas očekuje dobar period.

Rak

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a to se posebno odnosi na mlade. Ipak, nedostatak hrabrosti vam kvari snove. Imaćete puno obaveza u domu, a to može oduzeti vreme koje ste planirali da provedete sa partnerom. Ne zapostavljajte ljubav!

Lav

Šta god vi da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verujete da dolaze bolji dani. Ne dozvolite da vas ugrožavaju toksični komentari okruženja.

Devica

Ne tugujte, na neke stvari ne možete da utičete. Ako ste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav jeste.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.