Kratak ljubavni horoskop do 28. februara: Raka prati loša karma iz prošlosti, a Lava privlači tajan ljubav

Ljubavni horoskop od 15. do 28. februara 2019. godine - evo koga očekuje ispunjenje romantičnih želja...

OVAN

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.

BIK

Vaša veza će dobro napredovati, ali pazite koje reči upotrebljavate jer nisu isključeni nesporazumi. Zajedno ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Važno je da shavtite da je većina vaših briga neosnovana.

Horoskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHoroskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i UranaHorosop otkriva sudbinu u susretu Marsa i urana - evo na kojim životnim poljima treba da budemo više oprezni!

BLIZANCI

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji, stalno se stvaraju prilike za druženja i upoznavanje novih ljudi. Međutim, način na koji pokazujete ljubav može biti pomalo ograničavajući i naporan, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.

RAK

Sve će biti u redu ako naučite da prihvatate kritiku i ne uzimate svaku partnerovu reč za ozbiljno. Iako vas još uvek pogađaju neke stvari iz prošlosti, oprostite mu i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

LAV

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostavetajnu vezu. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

DEVICA

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne kritikujete partnera za svaku sitnicu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.