Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine: Ribe očekuje romantičan sastanak, a Device sjajna zabava

Ljubavni horoskop - intucija nam pokazuje put ka pravoj ljubavi!

Ljubavni horoskop do 15. oktobra 2019. godine!

OVAN

Počećete više da razmišljate o svojim emotivnim potrebama i analizirate kako da ostvarite svoje ljubavne želje. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete se ipak truditi da sakrijete emocije. Iako za to nema razloga.

BIK

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Slušajte unutrašnji glas. Očekuje vas jedan zanimljiv susret.

Horoskop - počinju da se menjuju životni putevi: evo šta nam donosi pun Mesec u vatrenom Ovnu (13. oktobar 2019.)Horoskop - počinju da se menjuju životni putevi: evo šta nam donosi pun Mesec u vatrenom Ovnu (13. oktobar 2019.)Horoskop za pun Mesec u znaku Ovna - dogodiće se nešto presudno za budućnost!

BLIZANCI

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer tako možete propustiti dobru priliku. Dani će biti promenjivi, a vi treba da ostanete svesni.

RAK

U ličnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kada krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

LAV

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima i flertu.

DEVICA

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspeti da nadomestite svojom maštom. Ako izađete sa prijateljima, očekuje vas niz prijatnih poznanstava. Očekuju vas dani ispunjeni sjajnom zabavom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.