Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oproste

Ljubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Ovan

Šta god da preduzmete, druga strana će imati svoju verziju. Ovoga puta su vam neophodni takt i strpljenje. Iako u ljubavi trenutno ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze bolji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare, budite strpljivi i ljubav će pokucati na vaša vrata.

Bik

Očekuju vas zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. Oni koji su još sami uspeće da pronađu simpatiju. Neka vaše srce bude otvoreno.

Numerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza za oktobar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Blizanci

Očekuje vas odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami mogli bi pronaći ljubav. Takođe, velike su šanse da novu ljubav nađete na putovanju u inostranstvo. Ne razmišljajte previše, prepustite se nezaboravnom romantičnom iskustvu.

Rak

Iz dana u dan sve više shvatate koliko vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete želeti da je iznenadite malim poklonom. Vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza se nastavalja, a mnogi će ponovo osetiti sreću i zadovoljstvo.

Lav

Iako ste se gotovo pomirili sa otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani. Neophodan je iskren razgovor sa partnerom.

Devica

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Blizu ste do ostvarenja želja, ali ima još jedna stvar koju treba što pre da promenite. Vaša prepoznatljivost u društvu doneće dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne upadnete u zamku velikog ega.

Vaga

Otvoreni ste, spremni da saslušate i oprostite, a to vam donosi dobre ljubavne, prijateljske i porodične odnose.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.