Kratak ljubavni horoskop do 15. jula 2019. godine: Ribe imaju plan zavođenja, a Lav rešava ljubavne brige

Ljubavni horoskop - zvezde ljubavi donose lepe nagrade za mnoge znakove Zodijaka

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019. godine!

OVAN

Po pitanju emocija imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da stvari gledate manje strogo i opustite se.

BIK

U vašim privatnim odnosima i ovih dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Usaglašavanje sa partnerom ipak će biti uspešno, a u svemu će vam doprineti i vaši dragi prijatelji.

Horoskop - od jula kreće sve na bolje: evo koja 4 znaka očekuje velika radost do kraja mesecaHoroskop - od jula kreće sve na bolje: evo koja 4 znaka očekuje velika radost do kraja mesecaMesečni horoskop za jul - evo koji znakovi će imati najviše sreće ovog meseca!

BLIZANCI

U sadašnje odlične romantične odnose vi ćete uneti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista originalni. Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male porodične peripetije vi ćete rešiti s lakoćom.

RAK

Sve ćete više postajati svesni da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih, jer je osećaj nemira prolazan. Neki će pozvati prijatelje u posetu ili će otići kod njih, pa ćete zajedno analizirati svoju ljubavnu situaciju.

LAV

Uspećete da se opustite i pobegnete od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvijaju na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

DEVICA

Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako biste impresionirali osobu do koje vam je stalo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.