Kratak ljubavni horoskop do 15. januara 2019. godine: Bik gubi samopouzdanje, a Vodolija obnavlja erotksu energiju

Ljubavni horoskop otkriva ko će na početku 2019. godine pronaći svoju srećnu zvezdu ljubavi!

OVAN

Ako se budete kontrolisali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje ličnih odnosa. Sve više ćete uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

BIK

Zbog toga što neke okolnosti neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, izgubićete samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe sa posla.

Godišnji horoskop za ljubav i novac: kakvu sudbinu donose moćne planete u 2019. godiniGodišnji horoskop za ljubav i novac: kakvu sudbinu donose moćne planete u 2019. godiniGodišnji horoskop za 2019. godinu - Venera nam daruje ljubav, a Saturn snagu uma!

BLIZANCI

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima sa voljenom osobom, trudićete se da poboljšate i svoj seksualni život. Vaša najdraža osoba može da se osloni na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

RAK

Osećate se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu svima da objavite kako se osećate, a ne trenutke bi sve to sakrili. Takvo ponašanje uticaće na zbunjenost partnera.

LAV

Ono što ste uradili, uradili ste ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kada više neće biti velikih atrakcija. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

DEVICA

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa porodicom iz koje potiču. Biće to emotivan susret za obe strane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.