Kratak ljubavni horoskop do 15. februara: nova ljubav za Blizance, a Vaga zavodi usamljena srca

Ljubavni horoskop predviđa zanimljive preokrete na polju romantike do 15. februara 2019. godine! Evo šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Ljubavni horoskop do 5. januara 2019. godine - pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

OVAN

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom uspevaćete da odražavate balčans u svojoj vezi. Za sada oravite dobre korake kada je u pitanju ljubav.

BIK

Premda ste se gotovo pomirili sa otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u iskrenosti prema partneru.

Koji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Blizance, Device i Rakove: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromSaznajte koji anđeo vas štiti i pomaže u prevazilaženju prepreka.

BLIZANCI

Očekuje vas odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući u inostranstvo.

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će donositi dodatne bodove u ljubavi, ali budite na oprezu.

LAV

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude sa površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite. Možda sretnete zanimljivu sobu koja će vam popraviti raspoloženje.

DEVICA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam zato pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i pokažete ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.