Kratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znak

Horoskop otkriva kako će na svaki znak Zodiajka uticati pun Mesec u znaku Vage!

Drugi uzastopni pun Mesec u Vagi, 19. aprila, daje nam još jednu priliku da osvestimo šta i kako poboljšati u braku, ljubavnoj vezi; kako stvoriti unutrašnju ravnotežu...

Imamo priliku videti sebe onako kako nas drugi vide. Ako smo dovoljno hrabri da to prihvatimo, moći ćemo da se promenimo.

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životHoropskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životDa li ste se ikad zapitali šta biste uradili ako biste odjednom dobili ogromnu količinu novca? Planteta Jupiter i znak u kom se…

Vaga i Ovan završavaju period neodlučnosti, zato završite pregovore, potpišite ugovore i krenite dalje.

Bik, Rak i Jarac mogu jasnije sagledati koja im društvena i poslovna pravila mogu biti korisna, a gde trebaju pristati na kompromis.

Blizanci i Strelac dovode u ravnotežu svoje ljubavne veze, smiruju svoja uzburkana osećanja.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEMesečni horoskop za maj 2019. godine - saznajte šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

Škorpija, Vodolija i Lav tražili su odgovore i nova iskustva izvan sebe. Sada bi mogli shvatiti da će ih najlakše pronaći u sebi.

Devica i Ribe osetiće podršku okruženja i lakše se opustiti u poslovnoj svakodnevici.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.