Kratak horoskop za mlad Mesec u Škorpiji: Rak voli bez straha, a Blizancima se ostvaruju divni snovi (28. oktobar 2019.)

Mlad Mesec u znaku Škorpije - saznajte šta aće bitno doneti vašem znaku Zodijaka!

"Energija ovog mladog Meseca otvoriće put u našim životima za narednih 10 dana i ima moć da utiče na nas šest meseci ili godinu", kaže astrolog Kayle Thomas, koji objašnjava i njegov uticaj na pojedine astrološke znakove.

Ovan: Vaši su ožiljci oblik pamćenja. Reči "volim te" mogu ubiti, ali vas mogu i oživeti. Intimnost može zaceliti vaše rane ako to dopustite.

Bik: Zaljubite se u nekoga zbog koga nećete misliti da je voleti teško.

Horoskop - očekuje nas ekstremno moćan mlad Mesec: donosi promene kao grom iz vedra neba (28. oktobar 2019.)Horoskop - očekuje nas ekstremno moćan mlad Mesec: donosi promene kao grom iz vedra neba (28. oktobar 2019.)Horoskop - čudesna energija ekstrmno moćnog mladog Meseca doneće drastične promene u naš život! Saznajte šta vas očekuje...

Blizanci: Vaši se snovi ne događaju samo iz vizije. Oni dolaze od marljivog rada i vaše fleksibilnosti. Pronađite pravi obrazac da raširite krila i poletite.

Rak: Volite bez straha. Ne možete upoznati dubinu okeana ako se ne otisnete od obale.

Lav: Povratak domu samo je mesto u vašoj duši. Prestanite bežati od onoga što je vašem srcu potrebno da bi se osećalo sigurno.

Devica: Dišite i svemir diše sa vama. Slušajte i kosmos vam govori. Govorite i svet će vas sada čuti.

Vaga: Vreme je svetije od novca. Pazite da je vaše tačno sagledano.

Škorpija: Ponavljajte za mnom: ono što vam dolazi bolje je od onoga što ste ostavili iza sebe.

Godišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnja numerologija - izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas sve očekuje u 2020. godini!

Strelac: U ovom ste životu na svetom putovanju i tu priču ne može napisati niko drugi osim vas.

Jarac: Da biste dosegnuli svoje snove, morate slediti svoje srce. Bilo šta drugo neće vas ispuniti. Morate se pomiriti sa tim ko ste i šta ste. Takođe morate naučiti voleti to ko ste i što ste.

Vodolija: Možete ustati ili možete pasti. Sve zavisi od toga šta mislite da možete učiniti.

Ribe: Pred vama su stvari koje su puno bolje od bilo čega što ste ostavili iza sebe.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.