Kratak horoskop za januar 2020. godine: Raku su nepovoljne ljubavne planete, a Ovna očekuje fatalna privlačnost

Mesečni horoskop za januar - kratka i precizna astro prognoza za svaki znak Zodijaka!

Kratak horoskop za januar 2020. godine!

OVAN

Oni koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju na ljude koje sreću preko posla. Tu bi moglo doći do fatalne privlačnosti. Oni u vezama uživaće u svakodnevici koju će oplemeniti na vešt i kreativan način. Mnogi će OVOG mesecA shvatiti da ne rade slučajno svoj posao i da u njemu zapravo uživaju.

BIK

Oni u stabilnim vezama shvatiće da za ljubav ne treba publika i atrakcija, nego da život čine male stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Na radnom mestu će uživati u prijatnoj atmosferi, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalan, ali biće kvalitetan. Ne odgovarajte na provokacije niti na kritike. Zanemarite ih.

Horoskop - šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton: očekuje nas period velikog napretka i razvoja (12. januar 2019.)Horoskop - šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton: očekuje nas period velikog napretka i razvoja (12. januar 2019.)Horoskop - razviće se seme napretka i velikog uspeha! Evo kakvu radost donosi konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2019.…

BLIZANCI

Bez obzira na vaše dobre namere i optimizam, svako malo dolaziće do neslaganja u odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na način realista i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove izborićete se svojim uverenjima, ali ćete morati da budete diplomata.

RAK

Mnoge će mučiti čežnja i osećaj usamljenosti. Ljubavne planete neće vam još ići na ruku. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako već jeste u vezi, mirom održavajte status quo. Na poslu ćete morati pristati na neke kompromise, ali oni su prolaznog karaktera. Zato ne pravite buku i čuvajte svoje živce.

LAV

Najviše iskušenja i problema ovaj ćete mesec imati sa autoritetima i svakim onim koji pokušava dominirati, bilo u nekom odnosu, bilo u poslu. Ponekad ćete to biti vi sami. Zato je važno da pre svega dobro sagledate ko je ko i koja je vaša prava uloga u svemu. Imajte to na pameti i sve će se odvijati lakše. Ništa ne forsirajte.

DEVICA

Dok vi budete izlazili i zabavljali se, u srcu ćete osećati da je ljubav ipak negde daleko od vas. Moguće je da ćete stvoriti niz površnih odnosa. Uglavnom, biće dobre zabave, a samo neki će ostvariti dublji odnos. Na poslu ćete imati priliku da pokažete koliko ste kreativni, pa ćete na taj način oplemeniti ono što radite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.