Horoskop - kojim znacima Zodijaka sezona Riba donosi nevolje (do 20. marta 2019.)

Počela je sezona Riba i možda već osećate efekte. Nekim znacima Zodijaka, tačnije Rakovima i Škorpijama, ova sezona će i te kako prijati, ali za neke horoskopske znakove ovaj period će biti problematičan.

Budući da su Ribe možda najsloženiji znak u Zodijaku, njihova sezona može biti veoma teška za neke znakove. Ako ste na ovoj listi, pripremite se, jer vas čeka buran period.

Ovan

Možda se osećate kao da imate manje energije nego obično. Treba vam neka strast, koja se verovatno neće pojaviti. Međutim, ne dozvolite da vas ovo osvoji. Uzmite ovaj period i dajte sebi potreban odmor. Koristite ovu sezonu da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom i istražite svoje sposobnosti. Uzmite vremena za sebe, jer će uskoro sve proći.

Horoskop za retrogradni Merkur u znaku Riba: svaki znak počinje da prati mračna energija (do28. marta 2019.)Horoskop za retrogradni Merkur u znaku Riba: svaki znak počinje da prati mračna energija (do28. marta 2019.)Danas počinje ciklus retrogradnog Merkura u znaku Riba - saznajte kakve bitke očekuju vaš horoskopski znak!

Lav

Ovaj period će biti zaista emotivan i verovatno će doći do fizičkih i intimnih problema. Moguće je da imate ozbiljnih problema sa dugovima, porezima ili nekom vrstom nasleđa. Pokušajte da ne mislite previše o tome. Uzmite vremena za sebe i zapamtite – ne morate stalno biti pozitivni. Ima vremena i mesta za sve.

Strelac

Za većinu Strelčeva, 2019 je do sada bila odlična. Ali sezona Riba će biti malo drugačija. Primetićete da se vaše raspoloženje menja češće nego obično i osećaćete se kao da ste na pogrešnom mestu. Pobedite ovaj period i napunite baterije jer ćete se vrlo brzo vratiti u igru.

Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)Horoskop otkriva za koja 3 znaka će vladavina Riba biti magičan period ispunjenja želja!

Vodolija

Iako ovo za vas neće biti najgori period u godini i dalje će biti nekih komplikacija. Važno je razmisliti o svom zdravlju, budžetu i odnosu sa novcem. Takođe, tokom ovog perioda bi trebalo da dobro razmotrite vašu vrednost. Da li imate dobar odnos sa ljudima koji su vam najbliži? Ne dozvolite da vas drugi koriste.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.