Koji su najsrećniji dani za vaš horoskopski znak: povoljni dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

Horoskop otkriva koji su srećni dani u nedelji za vaš znak Zodijaka - evo kada treba da napravite promene i donesete važne odluke, a u kojim danima da posao i odlučivanje odložite!

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su srećni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik mašta o porodičnoj kući, a Lav o uspehu: o čemu mašta vaš horoskopski znaci

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika ponedeljak, sreda, petak i subota su srećni dani. Utorkom treba izbegavati velike troškove, a petak i nedelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedeljak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedelja su povoljni dani. Uspeh u napornim poslovima vezuje se za ponedeljak, utorak i četvrtak. Sreda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedeljkom treba primenjivati određenje duhovne discipline.

Lav

Za osobe rođene u znaku Java, utorak, sreda, četvrtak i petak su srećni dani. Ponedeljkom i subotom treba izbegavati važne poslove.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device, ponedeljak, sreda, četvrtak i petak , predstavljaju srećne dane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.