Koji horoskopki znak u novembru 2018. godine čeka velika ljubavna odluka: ostvariće se romantične želje o kojima odavno maštate

U njegovoj sudbini je zapisana sreća - evo koji znak će ovog meseca napraviti korak više kada je u pitanju ljubav...

Horoskop za naredni mesec, biće veoma stabilan i miran za neke znakove, pojedini će napraviti korak više u svom životu, te se i odlučiti za "ludi kamen".

1.novembra retrogradna Venera ulazi u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.

Mesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za novembar 2018. godineMesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za novembar 2018. godineRakove očekuje uspeh i dodatna zarada, a Devicu finansijske teškoće!

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Stara ljubav će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? NEEE, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Horoskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageHoroskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageNašim sudbinama vladaju Venera u Vagi, Merkur u Strelcu i poslednje Mesečeva četvrt u Lavu, a evo komae će ova 3 moćna aspekta…

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

Ovnovi, Rakovi, i Jarčevi će se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći. Vežbajte tako svoju strpljivost. U novembru ćete se tako suočiti sa svojim istinskim željama. Biće vam koristan ovaj period kako biste iz jednog novog ugla sagledali svoju vezu. Sve će nekako na kraju izaći na površinu, a vreme je i bilo.

Izvor: Srbija danas/Espreso

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.