Koja mesta privlače vodene znakove

Kao što svaka osoba ima svoj astrološki znak, tako ga u tradicionalnoj astrologiji ima svaki grad, područje i država...

Osnovne energije vašeg Sunca, Meseca ili podznaka su najbolja smernica u otkrivanju mesta posebne privlačnosti. Ta mesta nas pozivaju da ih posetimo i sami se uverimo da li možemo da osetimo posebne energije koje će nam pružiti zadovoljstvo i nadahnuće.

Ako volite da putujete i želite da upoznate svet, onda će vam naš mali astrološki vodič poslužiti kao nadahnuće i možda čak izmeniti listu želejnih destinacija.

Čak iako se pripremate na veliki korak, trajnog preseljenja u drugu državu ili kontinet ne bi bilo loše da pogledate kako se planete energije vašeg natalnog horoskopa mogu razvijati.

Putovanja su za pripadnike vodenih znakova romantični događaji na kojima se sakupljaju sećanja. Zanima ih istorija pa će najradije putovati na mesta na kojima ce se diviti ostacima savremeni gradovi. Arheološke iskopine, ostaci drevnih gradova tajnovite legende prošlosti stvaraju atmosferu koja budi njihovu maštu.

Vodeni znakovi će posvećeno fotografisati kako bi sačuvali svaki dragoceni trenutak putovanja. Uživaju u hrani, pa će posećivati restorane, a nece zaobići ni pijacu.

U skladu sa svojim elementom, vole da borave uz vodu, vole mora, reke i jezera. I oni su kao i vatreni znakova ljubitelji tople klime, pešcanih plaža i romantičnih egzotičnih destinacija, koje će probuditi njihovu maštu. Osim toga, posećivaće i verske centre i sveta mesta na kojima se oseća posebna energija.

Gradovi Raka su Stokholm, Bern, Kadiz, Istanbul, Ženova, Lubek, Mancester, Milano. Tu su i Novi Zeland, Severna Afrika i sva plodna područja uz reke. Raku se pripisuje pokroviteljstvo nad morskim obalama, jezerima i rekama.

Škorpionski gradovi su Baltimor, Liverpul, Nju Orleans, Sankt Peterburg i Barselona. Od država i pokraji na mu pripadaju Bavarska, Katalonija, Alžir, Maroko, Norveška. Pejzaži koji nose pecat škorpionske energije su vulkanska podrucja, gejzeri, prašume, džungle i mocvare.

Ribe svoj uticaj prostiru nad mestima verskih hodocašca od Santijaga de Kampostele, preko svih mesta ukazivanja Bogorodice, do svetih reka Indije. Gradovi Riba su Aleksandrija, Venecija, Rems, Sevilja, Regensburg, Cikago, a tu su i Portugal, Skandinavija, Vermont i - pomalo neobicno - Sahara. More peska koje se svojim mekim obrisima neprestano menja oblikovano vetrom, fluidni krajolik koji poseduje mističnu lepotu. Ribama pripadaju ostrva i podmorski svet.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.