Koja mesta privlače vazdušne znakove

Ako volite da putujete i želite da upoznate svet, onda će vam naš mali astrološki vodič poslužiti kao nadahnuće i možda čak izmeniti listu željenih destinacija.

Osnovne energije vašeg Sunca, Meseca ili podznaka su najbolja smernica u otkrivanju mesta posebne privlačnosti. Ta mesta nas pozivaju da ih posetimo i sami se uverimo da li možemo da osetimo posebne energije koje će nam pružiti zadovoljstvo i nadahnuće.

Ako volite da putujete i želite da upoznate svet, onda će vam naš mali astrološki vodič poslužiti kao nadahnuće i možda čak izmeniti listu željenih destinacija.

Čak iako se pripremate na veliki korak, trajnog preseljenja u drugu državu ili kontinet ne bi bilo loše da pogledate kako se planete energije vašeg natalnog horoskopa mogu razvijati.

Pripadnicima vazdušnih znakova, čija je energija usmerena na učenje i komunikaciju, orijentisana na ljude i njihove običaje, kao putna odredišta privlačni su veliki gradovi. Život koji tamo buja i gradska vreva nikada im nece biti naporni. Zanima ih kultura, pa neće propustiti nijedan muzej, a rado ce posetiti i poneku predstavu ili koncert.

Žeđ za znanjem čini ih znatiželjnim putnicima koji žele da naučite što više o kulturi i ljudima, upiju atmosferu svakodnevnog života, nauče po koju reč jezika zemlje u kojoj se nalaze. Rado putuju, brzo se snalaze u novim okruženjima, a prikupljena znanja će im dati snagu za povratak u rutinski ritam života.

Vazdušni znakovi vole umerenu klimu, prozračna mesta sa puno svetlosti, svetla velegrada i urbane sredine, a avanturistička istraživanja neukroćene prirode će radije preskociti.

Gradovi u znaku Blizanca su London, Nirnberg, Briž, Melburn, Njujork, San Francisko, Rio de Žaneiro. Područja na kojima ce se Blizanci odlično osećati jesu Belgija, Severna Amerika, zapadna Engleska. Blizancima tradicionalna astrologija dodeljuje predele pitomih livada, pešcanih sprudova i vetrovitih predela, ali i raskrsnica svih vrsta puteva, saobraćajnica, aerodroma.

Energiju Vage možemo osetiti u Beču, Lisabonu, Antverpenu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Majamiju, Johanezburgu. Države i područja koja pripadaju Vagi jesu: Kina, Tibet, Egipat, Austrija, Argentina, Izrael, Indokina. Energiju Vage odražavaju parkovi, vinogradi, područja zelenih brežuljaka i ona bogata kulturnim spomenicima.

Gradovi Vodolija su Hamburg, Bremen, Salcburg, Brajton, Detroit. Vodolije će osetiti posebnu energiju u Poljskoj, severnom delu Rusije, u Švedskoj, u azijskom delu Turske, u arapskim zemljama. Vodolijama je tradicionalna astrologija dodelila pokroviteljstvo nad fjordovima, ledenjacima, gejzerima, kanjonima i klancima.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.