Koja mesta privlače vatrene znakove

Lavovski gradovi su Split, Berlin, Prag, Rim, Linc, Damask, Mumbaj, Filadelfija, a njegova područja su Italija, Češka, Sicilija, Madagaskar, Rumunija, Havaji...

Osnovne energije vašeg Sunca, Meseca ili podznaka su najbolja smernica u otkrivanju mesta posebne privlačnosti. Ta mesta nas pozivaju da ih posetimo i sami se uverimo da li možemo da osetimo posebne energije koje će nam pružiti zadovoljstvo i nadahnuće.

Ako volite da putujete i želite da upoznate svet, onda će vam naš mali astrološki vodič poslužiti kao nadahnuće i možda čak izmeniti listu željenih destinacija.

Čak iako se pripremate na veliki korak, trajnog preseljenja u drugu državu ili kontinet ne bi bilo loše da pogledate kako se planete energije vašeg natalnog horoskopa mogu razvijati.

Pripadnici vatrenih znakova strastveni su putnici, a među njima prednjači Strelac. Putovanja im daju osećaj slobode, a iskustva stečena na putovanjima obogaćuju osećaj sopstvene posebnosti.

Na putovanjima će proraditi njihov istraživacki duh, poneće ih spontanost, pa će radije sami istraživati gradove i predele i bez straha će se otvoriti potpunom doživljaju neke zemlje. Ne trebaju im luksuzni hoteli, nije važno da li putuju u gradsku vrevu nekog velegrada ili na planinske vrhove, poželece da iskuse sam život!

Pripadnici vatrenih znakova vole toplu klimu, egzotične daljine i uzbudljive avanture, koje ih vode podjednako na luksuzna odredišta kao i u neistražene kutke srca divljine.

Energiju Ovna odražavaju gradovi Verona, Firenca, Krakov, Napulj, Marsej, Madrid, ostrvo Kapri. Područja kojim vlada Ovan jesu Danska, Engleska, Švedska, Nemačka i Francuska, a njegovi pejzaži su vrući i suvi kao stepe ili predeli sa ekstremnim uslovima u kojima se treba boriti za preživljavanje.

Lavovski gradovi su Split, Berlin, Prag, Rim, Linc, Damask, Mumbaj, Filadelfija. Njegova područja su Italija, Češka, Sicilija, Madagaskar, Rumunija, Havaji. Lavovski predeli su oni sa puno sunca, tropi sa obiljem bujne vegetacije u najživljim bojama.

Strelčevi gradovi su Avinjon, Štutgart, Keln, Toledo i Toronto, a tu je i čitava Australija, Španija, Čile, Toskana, Provansa i Ma¬đarska. Strelčeva energija se odražava u poljima kukuruza i bujnim šumama.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.