Kineski nedeljni horoskop za entuzijazam i harizmu: buđenje sreće na kraju zimskog meseca od 2. do 9. januara 2017. godine

Neodoljivom harizmom u ovoj nedelji zračiće rođeni u znaku Koze, dok Petla snaži samopouzdanje i sklad koji oseća oko sebe!

Pacov

Ovog vikenda vaš entuzijazam će biti na vrhuncu. Bićete duhoviti, šarmantni i visoko i duhovno ispunjeni. Ali zbog svega toga nećete moći da se uklopite sa okolinom, jer će retko ko moći da vas isprati. U četvrtak bi vam se sva snaga i pozitivitizam mogli okrenuti na lošu stranu, jer ćete previše toga preuzeti na sebe. To može izazvati niz neprilika, naročito ako budete govorili previše i pre nego što razmislite. Budite pažljivi sa prijateljima. Mnogi oko vas nisu iskreni i gledaju samo interes. Usporite malo!

Bivo

U ljubavi ste stabilni i pouzdani. Međutim, vaš partner bi mogao da se uplaši ukoliko postanete previše posesivni. Opustite se malo i nemojte previše insistirati na bilo čemu.

Astrološke prognoze dan po dan: od 2. do 9. januara 2017. godine...

Ne možete nikoga naterati da vas gleda drugačije nego kako on to hoće i može. Prihvatite ljude onakve kakvi su. Ako budete nežni i popustljivi, to će vam doneti dodatno dobro. Nedelja je povoljna za grupne projekte. Vikend posvetite sebi i relaksirajte se.

Tigar

Ove nedelje ćete izdvojiti iz gomile. Bićete primećeni i popularni. Imajte samopouzdanja kada su upitanju vaše veštine i odluke koje donosite. Neka vaš mozak bude uključen. Budite dobro skoncentrisani i sve što počnete, završite.

U sredu ćete imati mogućnost da sklopite partnerstvo sa nekim ko bi vam mogao biti značajan. Za vikend ćete biti kao leptir.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.