Kineski nedeljni horoskop za buđenje uspomena i emotivnih varnica: kakva nas sudbina očekuje pred ulazak u godinu Petla (od 26. decembra 2016. do 1. januara 2017. godine)

Nedelja u kojoj će vas pogoditi strelice ljubavi i optimizma, a vaše nežno srce zbog nekoga kucaće jače! Pročitajte šta nam donosi svečani period pred ulazak u godinu Petla...

Prema jednoj staroj legendi, Buda je pozvao sve životinje na veliku proslavu. Kako to obično biva, samo dvanaest životinja se odazvalo pozivu: pacov, bivo, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i svinja. Buda je zbog poštovanja odlučio da svaka od tih životinja dobije jednu godinu u kojoj će posebno biti poštovana. U kineskom horoskopu svakih 12 godina ciklus se ponavlja, dok svaki čovek pripada znaku koji je vladao u godini u kojoj je rođen. Svaki kineski horoskopski znak ima dobrih i loših osobina, i svaki znak (životinja) ima drugačiji karakter. Prema godini u kojoj ste rođeni, kroz život vas prati harizma, uspeh i sreća.

Pacov

Predstojećeg vikenda vaš entuzijazam će biti na vrhuncu. Bićete duhoviti, šarmantni i visoko i duhovno ispunjeni. Ali zbog svega toga nećete moći da se uklopite sa okolinom, jer će retko ko moći da vas isprati. U četvrtak bi vam se sva snaga i pozitivitizam mogli okrenuti na lošu stranu, jer ćete previše toga preuzeti na sebe. To može izazvati niz neprilika, naročito ako budete govorili previše i pre nego što razmislite. Budite pažljivi sa prijateljima. Mnogi oko vas nisu iskreni u gledaju samo interes. Usporite malo!

Bivo

U ljubavi ste stabilni i pouzdani. Međutim, vaš partner bi mogao da se uplaši ukoliko postanete previše posesivni. Opustite se malo i nemojte previše insistirati na bilo čemu. Ne možete nikoga naterati da vas gleda drugačije nego kako on to hoće i može. Prihvatite ljude onakve kakvi su. Ako budete nežni i popustljivi, to će vam doneti dodatno dobro. Nedelja je povoljna za grupne projekte. Vikend posvetite sebi i relaksirajte se.

Jyotish horoskop za 2017. godinu: ova 4 tranzita u vedskoj astrologiji promeniće vašu ljubav, strast i energiju...

Tigar

Ove nedelje izdvojićete se iz gomile. Bićete primećeni i popularni. Imajte samopouzdanja kada su upitanju vaše veštine i odluke koje donosite. Neka vaš mozak bude uključen. Budite dobro skoncentrisani i sve što počnete završite. U sredu ćete imati mogućnost da sklopite partnerstvo sa nekim ko bi vam mogao biti značajan. Za vikend ćete biti kao leptir, imaćete puno doživljaja i zanimljivosti u rasporedu i lepršaćete. Pokušajte da ostanete prizemljeni u svemu tome.

Zec

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, pa to isto očekujete i od svojih prijatelja i porodice. Ove nedelje bićete zauzeti projektima vezanim za vaš dom. Renoviranje, veliko spremanje ili sortiranje starih stvari je nešto što vas već dugo opterećuje i čeka. Sada je vreme da to rešite. Sve što budete planirali uspećete da obavite ako sa članovima porodice uspete da uspostavite stabilan odnos, a to ćete upravo postići mirnim i iskrenim razgovorom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.