Kineski nedeljni horoskop: sedmica entuzijazma i romantične bliskosti (od 10. do 16. aprila 2017. godine)

Sedmica u kojoj se želje ostvaruju, ali treba da budete optimistični i sledite put svojih snova! Evo šta vam kineski horoskop predviđa za ovu nedelju...

Pacov

Mogli biste da imate problem sa autoritetom ili prihvatanjem ograničenja ili zabrana, već na samom početku nedelje. Nedostatak inspiracije, takođe, mogao bi da vam predstavlja problem ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Pokušajte da svoja interesovanja i želje uskladite sa željama vama dragih ljudi, najkasnije u četvrtak. Ne ustručavajte se da se posavetujete čim osetite potrebu ili naiđete na prepreku koja vam oduzima mnogo energije.

Horoskop predviđa put vaše sudbine: šta nam donose aspekti na nebu do 14. aprila...

Bivo

U ponedeljak će vaš optimizam biti na visokom nivou. Uspećete da inspirišete druge svojim smislom za humor i veselim komentarima. Čitave nedelje žudećete za emotivnim uzbuđenjima. Bliska prijateljstva mogla bi se naći na iskušenju. Pokušajte da prihvatite kompromise. Vaše komunikativne sposobnosti će biti izuzetno snažne sredinom nedelje. U četvrtak je moguć konflikt sa nekom veoma jakom osobom, ali nemate čega da se plašite. Ne zahtevajte za vikend previše od partnera kako ga ne biste ugušili.

Tigar

Žudnja za uzbuđenjima mogla bi vas početkom nedelje dovesti u veoma neobično okruženje. Nema ništa loše u tome da se opustite i malo zanemarite rutinu. Sredinom nedelje bićete opsednuti nekom idejom i biće vam teško da se fokusirate na bilo šta drugo. Ne donosite nikakve odluke pre nego što proverite koliko je sigurno. Osećaj izolovanosti za vikend dovešće do toga da preispitate svoju trenutnu vezu. Ne odustajte lako od svojih želja.

Zec

Početkom nedelje ćete juriti za uzbuđenjima. Verovatno ćete zbog toga upadati u rizike ili praviti neke promene u svom okruženju. Radite na svom psihičkom zdravlju. Sredinom nedelje bićete sposobni da se fokusirate i svu energiju usmerite na posao. Za vikend je moguće da ćete biti posebno nesigurni u sebe i čak ljubomorni. Razmislite imaju li takve misli realnih osnova ili je sve plod vaše mašte.

Zmaj

Ove nedelje bićete u nekoj grupi koja će tražiti promene. Razmislite dva puta radite li pravu stvar.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.