Kineski nedeljni horoskop od 13. do 19. marta 2017. godine: bura emocija i nežnih ljubavi

Ove nedelje učinićete sve kako biste postigli uspeh, ali na tom putu morate da ispravite greške iz prošlosti! Pročitajte kakva ljubav i poslovna situacija očekuje vaš znak u ovoj sedmici...

PACOV

Veoma vam je teško da zadržite neutralni stav kada je reč o poslu, ali najkasnije do utorka pokušajte da se ne mešate u stvari koje vas se ne tiču. Iako osećate buru emocija, ne dozvolite da to iko primeti, osim vama bliskih ljudi. U sredu možete da očekujete novčani dobitak vezan za neke skorašnje investicije. Nađite vremena da proslavite. U četvrtak i petak provedite što više vremena u prirodi. Ukoliko za vikend budete neraspoloženi, okružite se najbližim prijateljima. Stvari na ljubavnom planu se popravljaju u nedelju.

Numerologija pomaže da rešite probleme: kako da izračunate svoj balans broj i reagujete u teškim životnim situacijama...

BIVO

Radite na velikim projektima. Vaš entuzijazam i pozitivna energija će ove nedelje biti nezaustavljavi. Vi ćete žrtvovati svu tu energiju i vreme da postignete ono što želite. To je veoma dobro, samo se uverite da ulažete u pravu stvar. Vodite računa da budete malo fleksibilniji, naročito kada je ljubav upitanju. Kompromis je ponekad pravo rešenje. Za vikend se družite sa prijateljima. Vrlo je važno da se smejete i relaksirate.

TIGAR

Postoji mogućnost da se ove nedelje rešite nekih neprijatnih situacija i okolnosti koje vas muče već duže vreme. Udahnite duboko i suočite se. Ukoliko dođe do drame, pokušajte da ostanete prizemljeni. Svi problemi se mogu rešiti ako se na njima radi postupno i pažljivim planiranjem. Sredinom nedelje pripazite šta pričate. Ako budete previše otvoreni, postoji mogućnost da u javnost prodre neka informacija koju vi želite da sakrijete. Za vikend izbegnite rutinske stari. Uradite za sebe nešto posebno ili idite negde gde nikada ranije niste bili.

ZEC

Vredan rad i trud će vam doneti uspeh. Izdvojićete se u gomili ljudi i postati prepoznatljivi. Pozitivno je vreme da tražite povišicu ili bolju poziciju. Stoji vam i nova ponuda za posao. Važno je samo da date sve od sebe i nastavite da se trudite kao do sad. Budite pozitivni i neka vam ne smeta rutina. Što se tiče ljubavi, za vikend postoji rizik da izgorite u strasti. Jake emocije će zamutiti vaš razum i osećaj za moral. Pazite da ne napravite neki potez zbog kog ćete se posle kajati.

ZMAJ

Ove nedelje pripazite na ozbiljnu konkurenciju i nađite način da sačuvate ono što je vaše.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.