Kineski horoskop za septembar 2018. godine

Mesec Metalnog Petla budi vas iz sveta mašte - vreme je da u septembru snove pretvorimo u realnost! Evo šta nam predviđa mesečni kineski horoskop...

Mesečni kineski horoskop za septembar najavljuje talas obaveza, veću fokusiranost na planiranje budućnosti i potrebu da se aktiviramo i uzmemo život u svoje ruke, piše Lovesensa.

Od 10. septembra do 8. okotobra 2018. godine vlada Metalni Petao - ukazuje na preuzimanje odgovornosti i potrebu da se razvijamo. Vreme opuštanja i odmora je iza nas, sada je pravi trenutak da se posvetite postavljanju temelja za kulu uspeha. U septembru su mogući finansijski problemi, neraščišćeni računi i loša komunikacija na poslu, ali ovo vam može doneti i nešto dobro.

Negativan talas događaja u mesecu Metalnog Petla učiniće vas jačim i spremnijim da se posvetite svojim ciljevima i uspostavite kontrolu nad životom. Na polju ljubavi mogući su sukobi, a najvažnije je da naučite da pronađete kompomis. Metalni Petao ne donosi šanse za početak velike i iskrene ljubavi, ali će se mnogi energetski povezati sa ljubavi iz prošlosti.

Rođeni u znaku Svinje će dobiti unapređenje, ali ako promene jednu stvar - pročitajte OVDE.

Zašto rođeni znaku Petla treba da budu oprezni u ljubavi pročitajte OVDE.

OVDE pročitajte koji će se snovi ostvariti rođenima u znaku Psa, a OVDE saznajte šta će se promeniti u ljubavnom životu rođenih u znaku Zeca.

Šta će iznenaditi rođenu zu znaku Pacova - pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.