KINESKI HOROSKOP ZA ROĐENE U 2017. GODINI: Ovakve će biti BEBE rođene u GODINI PETLA!

Ako se dečak ili devojčica rode u godini Vatrenog Petla, očekujte mališana sa vrlo živahnim i radoznalim temperamentom!

Snažna radoznalost i prirodni optimizam karakteristike su koje će obeležiti ličnosti rođene u 2017. godini, tvrde stručnjaci za kineski horoskop, piše Lovesensa.

U godini Vatrenog Petla rodiće se mnogo lidera, osoba sa snažnim organizacionim sposobnostima, veštih komunikatora ali i karaktera sa "čvrstom rukom".

Kako da najbolje odigrate roditeljsku ulogu ako ste tata ili mama malog Petla, kako da mu pomognete u školi i u odnosima s drugarima?

Od najranijih dana, mali Petao neće trpeti da se dosađuje ijednog trenutka. Uz radoznalost, optimizam i živahan temperament, pokazaće vrlo brzo i spremnost da sve oko sebe organizuje, pa i da uređuje kome pripadaju koje igračke. Ako je okružen braćom i sestrama, ubrzo će postati sudija pri svakom sporu - on je taj koji odlučuje ko je "dobar" a ko "nevaljao".

Kako da KINESKA GODINA PETLA donese obilje: Ovo je najbolja AFIRMACIJA za vaš znak...

Druželjubivost je neupitna osobina malih Petlova, ali uočićete da najviše voli da bude s drugarima onda kad sam izabere vreme, mesto i način druženja. Zato je važno da podstičete toleranciju i skrećete mu pažnju na najlepše trenutke s prijateljima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.