Kineski horoskop za oktobar 2017. godine

Mesečni kineski horoskop najavljuje jang energiju, umirite ego i obuzdajte svoju snagu.

Kineski horoskop za oktobar 2017. godine upozorava na opasnosti prejake snage, piše Lovesensa.

Biće ovo odličan period za lečenje zdravstvenih i psihičkih tegba, energija Metalnog Psa čiji period počinje 8. oktobra deluje isceliteljski.

Oni koji su rođeni u znaku Psa treba da pruže podršku parteru, a kakvi ih izazovi čekaju možete pročitati OVDE.

Petao treba da se prepusti intuiciji, kakav divan glas će im ona doneti pročitajte OVDE.

Mesečni kineski horoskop za oktobar za sve znake pročitajte OVDE.

procitajte.jpg

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine

OVAN

Nakon skoro godinu dana boravka u kući parova Ovna, Jupiter ide dalje. Stvari će se polako poslagati na svoje mesto i sve se vraća u normalu. Ali za sada još uvek ima prostora za akciju - i to za puno akcije! Jupiter, Sunce i Merkur su u kući parova Ovna u prvoj dekadi oktobra 2017. godine. Sunce tu ostaje do 23. oktobra, a Merkur do 17. oktobra. U kuću parova Ovna 14. oktobra stiže Venera, a Mars 22. oktobra. U vašoj kući parova je dosta gužve, a većim delom oktobra vladar te kuće, Venera, je u konjunkciji s Marsom. Biće izazova, promena, napetosti koje dolaze izvan, čak i sukoba. Sve je to uzbudljivo, ali i zamarajuće. Najviše harmonije i sreće u ljubavi imaćete u periodu od 14. do 22. oktobra.

HOROSKOP OTKRIVA PUT SUDBINE SVAKOG ZNAKA U ZODIJAKU: evo kako tranzitni Mesec u vašem znaku i polju predviđa budućnost...

BIK

Oktobar 2017. godine donosi novosti, jako dobre novosti! 10. oktobra Jupiter, Velika Sreća, trijumfalno ulazi u kuću parova Bika, gdje ostaje do novembra 2018. godine. Pred vama je period od godine dana u kojem će vaš ljubavni život cvetati i imaćete više sreće. Prvi znakovi povoljnog Jupiterovog utjecaja mogu se pokazati već u zadnjoj dekadi oktobra. Tada sjajna konjunkcija Sunce - Jupiter u kući parova Bika donosi intenzivnu aktivnost na ljubavnom polju, strast, romantiku i pustolovine.

BLIZANCI

Jupiter u oktobru 2017. godine napušta kuću erotike Blizanaca u kojoj je boravio više od godine dana, od septembra prošle godine. Ipak, ta kuća je i ovaj mesec aktivna, budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. To znači da imate isti apetit i potrebu za ljubavi i ljubavnim iskustvima. Pred vama je puno mogućnosti, ali okolnosti mogu biti promenjive i mogu stvarati dosta nemira. Pazite, iskušenja su pred vama tokom oktobra. Nisu sve prilike zaista prilike! Ako izbor bude pogrešan, Saturn, smešten u kući parova Blizanaca (i bez podrške Jupitera koju je do sada imao), delovaće i daćw vam mira tek kada ode u drugu kuću, a to je krajem godine.

RAK

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u 5. kuću Raka 10. oktobra 2017. godine. Tu ostaje godinu i mesec dana. Ovo je kuća užitka, strasti, pustolovine i adrenalina. Vaša seksualna moć doseže nove dimenzije i srce vam je puno čežnje za romantikom. Težite ljubavi i zvezde će vam omogućiti da iskusite ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.