Kineski horoskop za maj 2018. godine

Maj je mesec Yin Vatrene Zmije koja u nama budi davno zaboravljene tajne, a evo šta vašem znaku predviđa mesečni kineski horoskop za maj 2018. godine!

Kineski horoskop za maj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja počinje da vlada 5. maja 2018. godine, piše Lovesensa. Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvata poraz, a ovog meseca zavladaće njena vatrena energija koja od nas zahteva transformaciju i razvoj na svakom polju.

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje podstiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite da živite u okvirima drage rutine, maj će biti težak mesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo. Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoisceljenje i negovanje kundalini energije, pa je ovo savršen mesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

Zašto rođeni u znaku Psa moraju radikalno da promene odnos prema kolegama, pročitajte OVDE.

Romantična tajna otvara se pred očima Majmuna, da li će to biti samo prijateljstvo? Pročitajte OVDE.

Kompletan kineski horoskop za sve znake za maj 2018. godine pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

K. Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.