Kineski horoskop za avgust 2018. godine

Mesec Metalnog Majmuna daruje divan period za privlačenje sreće, ali nas u avgustu stavlja i na važan test od koga zavisi naša budućnost!

Mesečni kineski horoskop za avgust najavljuje talas optimizma i pozitivne energije koja nas podržava na putu dobrih i važnih promena, piše Lovesensa.

Od 11. avgusta do 9. septembra 2018. vlada Metalni Majmun - ukazuje na obnavljanje energije i rešavanje svih zapostavljenih poslova iz prošlosti. Ovo je period pripreme za neke bolje i lepše dane, a kraj leta u znaku Metalnog Majmuna daruje vam bistar um, zabavu i puno odmora.

Vreme je da postavite temelje finansijskog blagostanja i stabilne ljubavi, zato iskoristite moćnu energiju ovog perioda i spremite se da uskoro upoznate čari boljeg života.

Kako će rođeni u znaku Tigra promeniti ljubavnu sudbinu - pročitajte OVDE.

Pročitajte OVDE kako će rođeni u znaku Svinje reagovati na probleme na poslu, a OVDE  saznajte koju grešku u ljubavi prave rođeni u znaku Petla.

OVDE pročitajte zašto rođeni u znaku Bivola treba posebno da budu oprezni, a koje prepreke očekuju rođene u znaku Zmije saznajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.