Kineski horoskop za 2014. godinu

Energija Konja ulazi galopom u novu lunarnu godinu pa je trenutak da se oprostimo od godine Zmije i pogledamo šta nam predviđa kineski horoskop.

Pacov

Godina Drvenog konja koja počinje 31. januara 2014. i traje do 15. februara 2015. godine za predstavnike ovog znaka biće kao brza vožnja u sportskom automobilu. Ambiciozni Pacovi ostvariće sve svoje zamisli i biće zapaženi u svom radu. Treba obratiti pažnju samo na sam proces kako bi rezultati bili pozitivni. Kao i brza vožnja, nesreće su moguće a posledice mogu skupo da koštaju ako ne povedete računa. Uobičajena opreznost i dobri instikti pomoći će vam da donesete pametne odluke i da izbegnete nevolje. Energija Drveta ohrabriće vas da izgradite kooperativnu društvenu mrežu i ostvarite stabilnost.

Bivo

Godina Drvenog konja predstavnicima ovog znaka donosi bezbrižnost i uzbuđenje. Bivo po prirodi uživa u stabilnosti i sigurnosti. Sa Konjem koji će vas voditi kroz ovu godinu, glavni izazov biće vam da budete više fleksibilni i skloni avanturama. Energija Drveta podstiče sporo napredovanje koje će vam ići u prilog. U godini koja će biti puna promena i presabiranja, treba da nađete hrabrosti da dignete ruke od nečega što, prosto, ne funkcioniše. Možda će biti čudno da se naviknete na novu borbu, ali dobri prijatelji kao i mudri mentori pomoći će vam da pronađete najbolji put ka napretku. Rezultat koji deluje kao neuspeh otvoriće vam put ka novim mogućnostima.

Tigar

Godina Drvenog konja predstavlja skup mogućnosti i pozitivnih prekretnica za pripadnike ovog znaka. Samo se prepustite i sreća će vam sama doći. Prirodni element Tigrova jeste drvo. Energija ove materije podstiče spori rast i zajedničke napore. Timski projekti biće zabavni i dobro nagrađeni. Skupi Konj i moćni Tigar su najbolji prijatelji. Godina Konja zahteva akciju i podstiče okretanje drugim opcijama. Otkrićete nove inovativne metode koji će rešiti probleme i pomoći drugima. Ne dozvolite greškama ili neuspesima da vam smanje samopouzdanje.

Zec

Godina Drvenog konja donosi predstavnicima ovog znaka napredak, ali i nekoliko neočekivanih obrta sreće. Neiscrpna energija Konja podstiče osetljivu prirodu Zeca da hrabro grabi prilike. Puni samopouzdanja, otvoreno ćete iskazivati stavove i ostvarivati svoje snove. Drvo je vaš prirodni element. On podstiče timski rad i saradnju. Moći ćete da izgradite mrežu podrške na bilo kom polju kom težite. Početkom godine, biće vam potrebno strpljenje zbog raznih odlaganja i komplikacija. Krajem godine, naročito posle septembra, bićete primorani da tražite vrlo originalna rešenja za izazove s kojima ćete se suočiti. Dobri saradnici biće od ključnog značaja. U godini Konja. od Zeca se traži da napusti bitku koja je već izgubljena. Samo to je način da ostvarite istinsku transformaciju.

Zmaj

Godina Drvenog konja pripadnicima ovog znaka doneće neočekivane izazove i potencijalne promene koje će vam ići u prilog. Stiže energija koja će u vama buditi težnju ka kompromisima. Naime, čak i onda kad vam nije baš stalo do toga šta drugi misle, bićete spremni na saradnju i timski radi. , Godina Drveta podstiče Zmajeve da budu više kompromitujući. Sa jedne strane neće puno mariti za mišljenja drugih, dok će sa druge zaista ceniti timski rad, ali zarad ličnih ciljeva. Moguća razočarenja između marta i sredine juna neće biti znak da je nešto loše, kao što će možda da izgleda. Iskoristite izvesna odlaganja kao priliku da ponovo razmotrite lične planove. Generalno, Konj nagrađuje inovativna rešenja i život uopšte. Na sledećoj strani, pročitajte prognoze za Zmiju, Konja, Kozu, Majmuna, Petla, Psa i Svinju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.