Kineski horoskop savetuje najlepši poklon za Dan zaljubljenih u godini Petla

Ljubavni parovi obeležiće svoj dan u utorak, a mi predlažemo pravi poklon za svaki znak u kineskom horoskopu!

Na dan 14. februara u godini Petla imate priliku da svoju ljubav iznenadite na najlepši i najromantičniji način, piše Lovesensa.

To može biti specijalna izjava ljubavi, ali i erotičan poklončić, a najbolje je ako bude odabran u skladu sa horoskopskim znakom u kojem je rođena vaša ljubav. Proverite OVDE u kom je znaku i pročitajte koji je idealan poklon.

PACOV

Idealan poklon i za ženu i za muškarca rođenog u znaku Pacova biće parfem. Ako želite da svom momku ili suprugu poklonite neki odevni predme, odaberite mek materijal kao što su vuna pa čak i pliš, a idealna boja biće tamnoplava. Savršen uzajamni poklon za par rođen u znaku Pacova biće večera na vodi!

VAŠE SREĆNE BOJE U GODINI PETLA: Evo koju boju da nosite za Dan zaljubljenih...

BIVO

Ako želite da obradujete muškaraca rođenog u znaku Bivola, odaberite ekstravagantan komad odeće - elegantni momci biće oduševljeni, na primer, svilenom kravatom ili šik šalom. Žena rođena u ovom znaku biće prijatno iznenađena komadom šminke naročito ako pokažete da tačno znate koju vrstu već koristi. Zajednički provod biće najava zakazanog vikenda na selu.

TIGAR

Muškarca Tigra oduševićete sportskim ručnim satom ili zanimljivim fitnes vaučerom. Za damu biće idealan cvetni aranžman sa nekim diskretnim ali vrlo ličnim detaljem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.