Kako voleti, a kako biti voljen: šta period od 28. septembra do 5. oktobra donosi vašem horoskopskom znaku

Postoji jedan trenutak u ovonedeljnom astrološkom periodu koji bi svakako trebalo da iskoristite. Saznajte koji...

Karta nedeljne astro prognoze izgleda kao solunski front! Ali, svi u ponedjeljak ustaju i stupaju kao vojska na posao, rešavaju obaveze - jer nedelja nam počinje s Mesecom u Ovnu, što znači da nema šale. To je onaj pun Mesec, ekliptičan, "krvavi Mesec". Nadam se da ste ga iskoristili, za otpuštanje svega što vam ne treba, za odvažnost i slobodu. Pun Mesec služi tome. Dovršavanju.

Upornost će biti ključna reč ponedjeljka. A moguće i nekog dužeg perioda. Kako smo "na solunskom frontu" ove nedelje, neki vojnici će padati... Mars kvadrat Saturn je pad, a i lom, kazne za nepažnju... Imamo opoziciju bezgrešnog Marsa u Devici s Neptunom u Ribama. Niko nije bezgrešan pa ni ovaj pažljivi, strašljivi, nesigurni Mars.

Zanesenost je kobna dok je Merkur retrogradan. Ovo je kao kada vam je mama govorila, a vi niste čuli ili uopšte slušali. Ni inkonjunkcija Merkura i Neptuna ne pomaže, štaviše, rado bi se vi koncentrisali, ali misli odlutaju bez dopuštenja. Mozak na odmoru? Ne. U maglovitim oblacima je. Leluja. Zbunjuje povetarac retrogradnog Merkura.

Većina planeta nije srećna tamo gde jeste. Mars u Devici - kada je Mars bio poslušan i služio? Mesec u Ovnu - preokrutno za njegovu eteričnu dušu. Merkur retrogradan - zamislite, to je kao da ceo dan hodate unazad, dosta udaraca i sudara i pogrešnih okreta...

Venera je u Lavu i dalje i njoj je odlično (još uvek). Ona je i dalje kraljica. No, neće ni to doveka. Doslovno će joj kruna pasti s glave i metla upasti u ruke! To vam je obrnuto od Pepeljuge. Pepeljuga je čistila i prala, s golubovima grašak birala i hop - postala princeza. A Venera će iz Lava od kraljice spasti do služavke Device. Međutim, ako je verovati Saturnu, biće nekome i po zasluzi. A nekome samo strah...

Mogu li?

Znam li?

Zaslužujem li?

Jesam dovoljno pametna?

Recimo samo da je to test. Jesmo li naučile šta je samopoštovanje, samovrednovanje, samopouzdanje? Princeza u Lavu nas je tome učila četiri duga meseca. Kako voleti, kako biti ili ne biti volen, jedino je vaš sud o vama - sud! A ostali... pustite ostale dok je ovaj metež u Vagi.

Nedeljni horoskop od 27. septembra do 3. oktobra 2015. godine: Rakovi preosetljivi, Škorpijama se savetuje strpljenje...

Kompleksi će se nazirati na sve strane. Neadekvatnost. Ta skromna devičanska Venera će se po ulasku u taj znak osećati sramežljivo i neadekvatno. Ali taj moment ne stupa ove nedelje, već sledeće. Možemo o nevolji i tada.

Sunce u Vagi je u padu. Ogleda se u drugima. Kada se Lav i u kome ikada hteo ogledati osim u ogledalu? To Sunce u Vagi željno je aplauza. Nema ga, nema realizacije, nema afirmacije. Zavisi od drugih. Nažalost. Negde u svemu ovome se ogleda i politička odnosno diplomatska situacija koja će se pogoršavati kako Vagino vreme ide. Dogovori i kompromisi će se teško postizati.

Najlepši moment ove nedelje ipak bi bio s Mesecom u Blizancima - želeće se svašta, pričaće se svašta, prebacivaće se s teme na temu. Postoji jedan trenutak u ovonedeljnom astrološkom periodu koji bi svakako trebalo iskoristiti, iako je samo tren. Mesec u Blizancima, Venera u Lavu, Merkur u Vagi, može li lakše, lepše? Sumnjam...

I reč-dve o Saturnu koji je po novom u Strelcu. On je poput vrlo kvalitetnog odabira edukativnih serijala. Površnost i osrednjost je Saturnu zastrašujuća, a Strelac filozofski širok ipak ne može podneti blizanačku brzopletost. Nema direktnog aspekta između ova dva znaka osim na početku ulaska Meseca u Blizance, ali težinica se oseća. Blizancima dolaze napete dve i po godine života. Ako vas zanima kako je to, pitajte nekog Bika ili Lava, nemojte Škorpiju, njega ne pitajte ništa, pripadnici tog znaka još sabiraju ideale.

I za kraj - i dalje smo u nedelji verbalne manipulacije, ali dvostruka retrogradnost Merkura i Plutona donosi dvostruki A-HA efekt. Shvatićete kako vam se kuvalo, kako vam se lagalo. Nezgodan aspekt za onoga ko je to radio, ali zato BRAVO za vas.

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.