Kako umiriti strasti zbog punog Meseca u Biku 6. novembra 2014. godine

Već 5. novembra osetiće se da emocije bivaju jače i napetost raste, a taj dan je povoljan da se privede kraju ono što je počelo nakon pomračenja Meseca 23. oktobra.

Kako će Mesec u Biku ovog puta biti nasuprot Suncu u Škorpiji (opoziciji)i, to će biti nešto drugačije nego uobičajeno. Već 5. novembra osetiće se da emocije bivaju jače i napetost raste, a tada ima i puno energije. To je dan povoljan da se ono što je počelo nakon pomračenja Meseca 23. oktobra privede kraju, ili se promeni, dođe do preokreta, posebno jer će Sunce u Škorpiji biti u povoljnom aspektu (sekstilu) sa Plutonom u Jarcu već nekoliko dana pre toga i pogodovaće da se nešto promeni na bolje, dok će Mesec u povoljnom aspektu sa njim (trigonu) biti)nekoliko sati pre nego što bude sasvim pun, pun kao lubenica.

Dobar dan za veće preokrete i promene je 5. novembar i to od 16. 30h pa do 16. 30h sledećeg dana, 6. novembra. Nakon toga će se već osetiti jako izražen uticaj punog Meseca, koji će nastupiti u 23.23h i osetiće se i sledećeg 7. novembra do večernjih sati odnosno tačnije do 17h.

Čulnost će biti izuzetno pojačana, apetiti isto tako, kao i potreba za zadovoljstvima, ljubavlju, emotivnom i finansijskom sigurnošću. Emocije pod uticajem punog Meseca se lakše nego uobičajeno mogu oteti kontroli, dovesti do preterivanja koja nepovoljno mogu da utiču na energiju i zdravlje. Zato je dobro uložiti više napora, a ovoga puta i više volje, jer je pun Mesec u fiksnom znaku, da se odupremo tome.

Dobro je da se aktivnost smanji u večernjim satima 6. novembra i da nastojimo da uložimo trud u uspostavljanju unutrašnjeg mira. Pokušajte da tada kontrolišete apetit, a još bolje da pokušate jakom voljom da se odviknete od neke loše navike. To može da bude kako je Mesec u Biku, znaku koji se tiče ishrane, recimo preterivanja u jelu, ili piću, ili pak u konzumaciji slatkiša, ili kako se Bik odnosi na finansije i na preterivanju u trošenju novca. Pun Mesec u Biku može doneti i neku vrstu napetosti, ili nezadovoljstva vezanih za finansije i neusklađenost u nekim odnosima i zbog toga, jer će biti u napetom aspektu (opoziciji sa Venerom) u Škorpiji.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.