Kako se dopunjuju pun Mesec u Biku i Sunce u Škorpiji: evo šta nam je zapravo potrebno

Ako pomislite na Mesec u Biku, pomislićete na malu vikendicu na obali planinskog jezera, setićete se i omiljene čokoladice koju ste dobijali od majke u detinjstvu, kasnog proleća, tek sazrele trešnje i jednod kratkog poljupca u obraz...

Iako je uobičajeno da u vreme Mesečevih mena (posebno za vreme punog Meseca) raste emotivna napetost, primetićete da od 27. oktobra 2015. godine nije bilo tenzije, već neki začuđujući mir.

Isti možemo zahvaliti punom Mesecu u fiksnom, zemljanom znaku Bika koji ima potrebu da nas stabilizuje i zadrži nam obe noge na zemlji. Bik nije oličenje brzine i nesmotrenog jurišanja.

Ako pomislite na Mesec u Biku, pomislićete na malu vikendicu na obali planinskog jezera, pomislićete na komad Sacher torte i šoljicu crne kafe nakon ručka, setićete se i omiljene čokoladice koju ste dobijali od majke u detinjstvu... Bik predstavlja i kasno proleće, tek sazrele trešnje i jedan kratak poljubac u obraz...

Bik, kao i ostali zemljani znakovi, svet oko sebe opaža prvenstvneno čulno. Bik je taktilan (prija mu dodir), vizualan (prija mu ono što vidi, uživa u bojama) i audialan (prija mu bilo kakav zvuk), pa ćemo sa punim Mesecom u Biku u narednih 28 dana osetiti potrebu da volimo i da budemo voljeni, da bar na jedan dan stavimo nečije potrebe ispred svojih (vladar Meseca je Venera u Devici - služenje emocijama) i da budemo nežniji i brižniji više nego ikad.

Mesec u zemljanim znakovima: evo u čemu uživa vaše unutrašnje dete...

Druga "polovina" punog Meseca je Sunce u znaku Škorpije, opozitno postavljenom u odnosu na znak Bika. Sunce u Škorpiji i jeste ta transformacija ega, njegovo obuzdavanje, sažimanje i ostavljanje po strani, makar privremeno.

U ovih mesec dana neće biti povišenih tonova, neće biti vikanja i nervnih slomova na dnevnoj bazi, niti sukoba koji se ne mogu rešiti isti dan uz jedno piće ili ručak. Ipak, obratite pažnju na emotivni život, jer Venera u Devici je ionako oštećena, a ovih dana je u jako lošim aspektima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.