Kako iskoristiti jaku lunarnu energiju pred pun Mesec u Strelcu

Pun Mesec u Strelcu? Prilika da maksimalno iskoristimo jaku energiju i završimo ono što smo davno počeli...

19. i 20. maj - dani pred pun Mesec, 21. maj 2016. godine pun Mesec u Strelcu

Pred pun Mesec 19. maja 2016. godine energija je najsnažnija i nju je najbolje iskoristi, kroz aktivnost kojom se može prekrenuti, totalno promeniti ili završiti nešto što smo ranije započeli. Dan preokreta sudbine na bolje počinje 19. maja 2016. godine u 18.36. pre nego što Mesec bude sasvim pun u Strelcu. Najpre će Mesec biti u Škorpiji, znaku totalnih preobražaja ili nekog kraja. Zato je dan pred pun Mesec posebno povoljan da se završi sa nečem što se ranije započelo.

Kako su Mars i Pluton retrogradni, najbolje je da se usmerimo na rešavanje starih problema, koje sada možemo efikasnije rešiti i učiniti potpunu transformaciju ili završetak nečega što ste ranije započeli. Najpovoljnije vreme za to je kada Mesec bude u sekstilu sa Plutonom u Jarcu 20. maja u vremenu od 16.30 do 18.38 časova. Ovim tranzitom se završava i 14. lunarni dan, koji počinje 19. maja 2016. godine u 17. 41, kada je i najpovoljniji dan za promene na bolje.

Tog dana je dobro da korigujte nešto, pre nego što počne nepovoljno delovanje punog Meseca u kome stvari izmiču kontroli. Tokom 20. maja 2016. godine povoljno vreme za pozitivne promene je i u prepodnevnim satima kada će Mesec biti od 7 časova pa do 10h najpre u trigonu sa Neptunom, pojačavajući nam intuiciju i kreativnost, maštovitost, ali i senzualnost, utičući povoljno na seksualne želje koje će biti obojene ljubavnim osećanjima.

Kada je Mesec u Škorpiji, seksualnost je povećana, a posebno će biti strasti povećane u kasnim poslepodnevnim i večernjim satima. Oko 10 časova pa do 13h Mesec će biti u sekstilu sa Jupiterom i šansa da nešto poboljšate je veća. Mesec u Škorpiji tiče se i finansija, a u sekstilu sa Jupiterom u Devici, može doći do poboljšanja vezanih za posao i poslovne odnose, pa time i finansijske, ili vezane za zdravlje. Ako je potrebno da izvršite neku operaciju, ili zdravstvenu intervenciju onda je to dobro da učinite tada, a ne za vreme punog Meseca kada je krvarenje pojačano. Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom, povoljno će uticati na regeneraciju ili obnavljanje nečega.

Kineski horoskop za maj 2016. godine...

Da bi zdravlje u periodu punog Meseca bilo bolje, kako emotivno i psihičko, tako i fizičko, dobro je već 19. maja, a posebno 20. maja 2016. godine od 18.38, pa nadalje do 21. maja do 19.36h da smanjite unos tečnosti u organizam i jedete pretežno čvrstu i toplu hranu, posebno mahunarke. Ukoliko želite da oslabite, ali i da se bolje osećate, ne jedite slatko ni voće, posebno ono koje je slatko. Veoma je korisno za zdravlje da smanjiti aktivnost, da se više odmarate, izbegavate velika kako mentalna naprezanja, ali i prenaglašene emocije.

Pun Mesec pojačava napetost, nemir, a ovoga puta zbog konjukcije sa retrogradnim Marsom u Strelcu i uzbuđenje, pojačava mogućnost ljutnje. Impulsivnosti, brzih emotivnih reakcija će biti. Sposobnost samokontrole kod onih koji je imaju, ili koji će biti svesni da treba da je ovoga puta imaju više, može sprečiti konflikte i svađe. Kada je Sunce u Blizancima, a Merkur retrogradan, mogući su nesporazumi i poteškoće u komunikaciji. Neodlučnosti i kašnjenje i čekanje na nešto, sada teže padaju. Lakše se možete uznemiriti ili naljutiti. Pun Mesec će biti u noćnim satima - 23.14 časova.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.