Kako đotiš predviđa događaje

Onoliko energije koliko ulažete u kuću u kojoj se nalazi Zmajeva glava toliko treba da uložite u kuću gde je Zmajev rep, kako biste postigli karmičku ravnotežu...

„Svaki vedski tekst", počinje priču o indijskoj astrologji - đotišu - Milan Popov, koji se od 17. godine bavi astrologijom, najpre zapadnom, a onda pod uticajem Mahariši Maheš Jogija i vedskom. „Rig-veda, Yajur-veda, Sama-veda i Atharva-veda, a i Đotiš, nalaze se u našem mozgu. Planete su simboli i u toj simbolici je dato kako je naša DNK povezana sa Grahama - planetama. Sazveđa, 12 rašija (znakova) je povezano sa ćelijama. Sve se dešava na mentalnom nivou.

Nukleus je povezan sa sazvežđima koja grade horoskopski znak, a uticaj se, zapravo, vrši preko našeg mozga. Mi govorimo u terminima simbola. Kada tumačimo horoskop mi tumačimo određeni simbol. Planete nam, zapravo, simbolički pokazuju šta smo mi u ovom trenutku i šta smo doneli iz prethodnih života. A indijska astrologija Đotiš uzima u obzir reinkarnaciju, ne kao verovanje, već kao naučno dokazanu činjenicu. Mi na planeti sada plaćamo ono što smo zadužili u prošlim životima i zadužujemo se za sledeći."

Đotiš je dragocena disciplina vedske nauke. To je nauka i tehnologija svesti koja ima autoritet da upravlja čitavim opsegom Univerzuma. On donosi prosvetljenje, samodovoljnost, nepobedivost i otvara polje svih mogućnosti u životu svakog čoveka i svake nacije, reči su Maharišija Parašare, koji je dobro poznavao sve matematičke i astrološke zakone. „Šta nam đotiš daje - uvid u svoj pečat, svoju prirodu koju treba da ispunimo", kaže Milan.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.