Kako da se pripremimo za pomračenje Sunca u Ribama: astro saveti za svaki dan od 4. do 8. marta 2016. godine

Sve do 9. marta 2016. godine nizaće se dani koji donose snažne emocije, uzbuđenja i jaku intuiciju - dani koji nagoveštavaju pomračenje Sunca u Ribama...

Dani pred pomračenje Sunca, kada Mesec opada, drugačiji su: treba raditi sve što pomaže da efekti pomračenja ne budu nepovoljni, a ujedno da se umanji strah, nemir i nepovoljna dešavanja.

Menjaju se i rastu psihičke sposobnosti, već od 4. marta 2015. godine, jer je to 25. lunarni dan "Mudra kornjača" vezan za dan proročanstva, vizije, pojačane psihičke moći i intuiciju. Ona danas može da nam pomogne da osetimo šta treba da radimo, kako bismo energiju usmerili u korisnom pravcu, za ono što je povoljno za nas, ali i druge.

Mesec u Jarcu 4. marta 2016. godine je u konjukciji sa Plutonom i u Ovnu - treba biti obazriv u ispoljavanju osećanja. Jake emocije, uzbuđenja, kod nekih osećanje povređenosti, ili straha, koje treba transformisati u strpljenje i upornost u poslepodnevnim satima od 16 do 19h kada je Mesec u konjukciji sa Plutonom. Kako to postići, sigurno se pitate. Samokontrolom emocije i samoograničenjem, kao i svešću koja tome prethodi šta se dešava. Pratite svoja osećanja, posebno kako drugi utiču na njih. Ako utiču negativno, ako izazovu u vama bes, ljutnju, budite toga svesni i razmišljajte o tome.

Verni Bikovi, tradicionalni Jarčevi: kojem horoskopskom znaku najviše leže duge ljubavne veze...

Ne dozvolite da vas neko naljuti, ne dajte moć drugima, da vam stvaraju negativna osećanja i loše raspoloženje. Pokušajte da razmišljate o tome, ne ulazite u konflikte jer oni mogu da vas iscrpu, dovedu do vređanja, ali ne i rešavanja problema. Ono što se događa treba da podstakne vaše razmišljanja o sebi, o odnosima sa drugima, bili oni ljubavni, poslovni, ili porodični. Treba razvijati svest o tome šta treba da menjate kod sebe, ili kako sebe da ojačate, da vas emotivno ne boli i ne povređuje, bez obzira na to kako se drugi ophodili prema vama. Lako ćete to moći ako ste svesni sebe i situacije u kojoj možete preobrazite stvari. Ko želi da se menja, to može činiti pod ovakvim uticajima.

U noćnim satima oko 18-21h Mesec će biti istovremeno u kvadratu sa Uranom, ali i trigonu sa Jupiterom retrogradni u Devici. Ovo će sa jedne strane da izazove više naboja napetosti, nemira ili situacijama u kojima se reaguje naglo, pa to dovodi do problema. Inaćenje i protivljenje može delovati na konflikte ili prekide. Sa druge strane oni koji odaberu da mudro reaguju, poučeni ranijim iskustvom i da ako i postoji neko ili nešto što vas iritira pokažu dobrotu i pokušaju da nekom pomognete ili sami sebi, tenzija će popustiti. Dobro je raditi na svom unutrašnjem miru, jer ćete tako se opustiti i napetost će nestati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.