Kako da preživite retrogradnu Veneru: 3 saveta uz koje ćete sačuvati svoj ljubavni život

Kad Venera krene u svoj retrogradni hod, ljubavno ogledalo može da nam pokaže iskrivljenu sliku! Evo na šta treba da pazite...

Planeta ljubavi, lepote, harmoničnih veza i novca - Venera - može da izazove pravu oluju u raju ako ne pripazimo na želje i snove koje u nama može da probudi, piše Lovesensa.

Da li ste očarani novim poznanstvom, trepere vam leptirići u stomaku a izdaleka kao da čujete svadbena zvona?

Ili ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, dosta vam je svega i spremate se da podnesete zahtev za razvod braka? Pričekajte da prvo "preživite" retrogradnu Veneru.

1. Dajte sebi više prostora (i ne pomišljajte da vam nije potreban).

Ako priželjkujete novu ljubav: proverite - da li treba da se, pre svega (ili posle svega) zaljubite u sebe? Ukoliko počinje da vas muči teška, skoro nepodnošljiva čežnja za srodnom dušom, pogledajte da li su vam se čarobna krila možda malo umorila, da li vam ponestalo vilinskog praha, da li je odavno bio onaj "sebi poklonjen dan" koji morate hitno da ponovite.

HOROSKOP ZA MART 2017: Ovaj znak će imati najviše sreće u ljubavi uprkos retrogradnoj Veneri

2. Prisetite se starih ljubavi.

Bez glorifikacije ali i bez potcenjivanja! Retrogradne planete uzburkaju prošlost na neočekivane načine, pa se nemojte začuditi ako zazvoni telefon ili stigne poruka od osobe s kojom ste se već sreli, ali "nije bilo pravo vreme za vas".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.