Kako da maksimalno iskoristimo energiju punog Meseca u Devici: HOROSKOP najavljuje velika životna iskušenja i uspehe (12. mart 2017. godine)

Pun Mesec u Devici donosi velike prepreke, ali i snagu koju treba da iskoristite za ostvarenje tajne želje i planova! Evo kako da rešimo probleme u noći punog Meseca...

"Pun Mesec u Devici 12. marta biće uzbudljiv", navodi astrolog Nadia Gilchrist. Tog dana Sunce u Ribama biće u konjunkciji s Pallasom i Chironom, pa će biti pojačane povrede i strategije za isceljenje. Mesec u Devici uputiće na rešenje ili poboljšanje u vezi s tim pitanjem jer će na površinu isplivati više detalja o tome šta nas povređuje i šta možemo učiniti.

HOROSKOP ZA MART 2017: Ovaj znak će imati najviše sreće u ljubavi uprkos retrogradnoj Veneri...

Ali pritom treba imati na umu egzaktni kvadrat u kojem će prema Merkuru (vladaru ovog Meseca) stajati Saturn u Strelcu. "Nejasna zamisao ili nedokazano rešenje neće biti dovoljno dobro", upozorava astrolog. Rešenje ćete morati da dokažete ili ipak da razmotrite više ideja pre nego što izbor suzite na jednu.

"Devica znači preciznost, a Saturn u kvadratu s Merkurom formalno definiše i ograničava ideju. Standardi će biti visoki, a analizeveliki deo rezultata", ističe N. Gilchrist. Dodaje kako se rezultati neće preneti "usput", neformalno, već treba da očekujemo nešto poput službene izjave, bez prostora za kompromis. Takođe, u rezultate možete sumnjati kao i u svoju sposobnost ispunjenja: "Kvadrat sa Saturnom ne daje samopouzdanje, a što se Device tiče, ništa nije dovoljno dobro."

Horoskop za proleće 2017. godine: Ovaj znak Zodijaka će uživati u tajnoj ljubavi...

Ali, astrolog nas ohrabruje jer sve to možemo iskoristiti u svoju korist - ako osiguramo da je ono što govorimo ili pišemo vrhunskog kvaliteta i apsolutno tačno. Propusti nisu dozvoljeni. "Ali ako se sa Saturnovim izazovima suočite sa usresređenosti namerom, dok preuzimate punu odgovornost za svoje reči, možete postići neke impresivne rezultate. Međutim, ako dobijete neke neugodne vesti, znaćete šta tačno morate da popravite."

Ovaj će pun Mesec biti u trigonu s Plutonom u Jarcu i odatle dolazi podrška: snaga transformacije koja je u toku. Ovo sigurno neće biti blag Mesec, zaključuje astrolog. "Ali, suočeni sa strogom Devicom i Saturnom, očekujte dostojne izazove. Pazite na probleme, obratite pažnju na rešenje i učinite ono što treba da obavite."

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.