Kako da danas uhvatimo pozitivnu vibraciju svemira: koje želje se mogu ispuniti

Mlad Mesec u Vodoliji će 8. februara 2016. godine doprineti ispunjenju mnogih želja. Ali oprezno sa željama, neke od njih se sigurno neće ispuniti...

U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove "borbe" za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi iznaći nove načine da sarađuju sa drugima.

S mladim Mesecom u Vodoliji, 8. februara (u 15:38), uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možemi da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli. Ni slučajno ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali je važno i da se setimo da se želje koje sebi želimo ne moraju ostvarivati na način na koji smo mi to zamislili.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu: prognoza za sve znake u godini Majmuna...

Dakle, prepustimo životu da nam ukaže na smer u kome treba da se krećemo, i uspeh je zagarantovan. U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gde im promene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promeniće svoje stilove "borbe" za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi naći nove načine da sarađuju sa drugima. Jarčevi i Rakovi imaju sve predispozicije da u predstojećem periodu zarade i više nego što im treba, dok Ribe i Device treba da promene svoj stil prema održavanju sopstvenog zdravstvenog stanja.

Ne treba vam nikakav magični ritual kako bi vam mlad Mesec ispunio ono što želite, samo morate imati na umu da stvari morate želeti na određen način i na određenom mestu. Postoji par stvari koje ne smete želeti za vreme mladog Meseca jer je lako moguće da dobijete upravo suprotno. Za takve želje treba sačekati pun Mesec.

Sve želje koje se odnose na nove početke - na primer novi posao ili nova ljubav, treba da poželite upravo sada. Kada je mali Mesec, idealno je razdoblje da poželite i da od nečeg čega imate malo zaželite više - recimo, novca.

Astrolozi otkrivaju sve što Ribe kriju: evo kako podznak menja ovaj znak...

Ukoliko imate problema sa viškom kilograma, ovo nikako nije period kada treba da želite da smršate, jer ćete najverovatnije dobiti suprotno, odnosno još par kilograma. Takve želje ostavite za pun Mesec. Takođe, ovo nije period kada treba da želite da se oslobodite negativne energije, već i za to bolje sačekajte pun Mesec.

sta_nam_donosi_mlad_mesec_u_vodoliji_koje_zelje_nam_se_ispunjavaju_a_koje_sigurno_ne_1

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.