Kada raskida vaš horoskopski znak: ovi postupci su glavni razlog za kraj ljubavi (ASTRO SAVETI)

Rak ne trpi skrivanje, a Ribe će povrediti neosetljivost. Evo šta je ključni kamen spoticanja u vezi za vaš horoskopski znak!

Ovan

Posesivnost. Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa.

Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost. Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom.

Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Ljubavni horoskop za 2017. godinu: ljubavna iznenađenja i najbolje vreme za romansu za vaš horoskopski znak

Rak

Zatvorenost. Ne možete biti s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.