Kad je pravo vreme za svadbu: koji horoskopski znaci bi trebalo da se venčaju u novembru, a koji ne

Kad je pravo vreme za brak? Zvezde su nam već zapisale...

Početak novembra 2015. godine e biti izuzetno povoljan za osobe rođene u znaku Ovna i Device pa je za njih svakako preporučljivo da uđu u brak. Kako Ovnovima vlada Mars, on je u zagrljaju sa Venerom, planetom ljubavi i zadovoljstva pa pripadnici ovog znaka, koji se odluče da "stanu na ludi kamen" svakako neće zažaliti!

Astrologija ljubavi: 3 horoskopska para koja će ostati zauvek zajedno...

Pratiće ih ljubav i blagostanje u bračnom životu. Što se tiče Devica, sa Venerom i Jupiterom u ovom sazvežđu, sigurno da je sreća zagarantovana! Povoljnosti za njih traju do 8. novembra, ne duže! Posle toga, planeta ljubavi i braka, prelazi u znak Vage pa je tada savršen trenutak za one koji su rođeni u ovom znaku i potrajaće do kraja meseca. Tada se Vage mogu srećno udati/oženiti.

Na žalost, za većinu horoskopskih znakova je ovaj mesec nepovoljan. Posebno za Škorpije i Vodolije! Oni nikako ne bi smeli sada da kažu "da'', tokom novembra jer bi taj brak bio osuđen na propast. Škorpijama, zato što je njihov vladar u nepovoljnom aspektu sa Venerom, pa bi ta ljubav, brzo prestala, isčezla...

Astrologija avanture i putovanja: koje destinacije su suđene vašem horoskopskom znaku...

Bio bi to mučan odnos koji bi kasnije teško prekinuli. Vodolije takođe, Uran, njihov vladar, u opoziciji sa Venerom ne sluti na dobro! To bi bio brak koji se desio na brzinu, nepromišljeno, a strast bi bila okidač... ipak, ona će brzo proći i onda neće imati šta da održi taj odnos. Zato, drage Škorpije i Vodolije, obuzdajte svoje strasti i ne žurite u brak, to nije rešenje za vas, samo vam se čini!

kad_je_pravo_vreme_za_svadbu_koji_horoskopski_znaci_bi_trebalo_da_se_vencaju_u_novembru_a_koji_ne_1

Izvor: Astro usluge

Marina Todorović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.