Jyotish nedeljni horoskop: sedmica strasti i zaljubljivanja (od 19. do 26. juna. 2017. godine)

Da li ćete odoleti izazovima ljubavi i doneti važne odluke za budućnost? Evo šta vam zvezde donose u ovoj nedelji...

Ovu nedelju započinjemo velikim tranzitom retrogradnog Saturna u Škorpiji. Ako ste zadnjih sedam dana osetili velike promene, ako ste primetili i da se po dnevnim novinama piše o puno nestabilnih događaja, upravo ih je izazvao Saturn zajedno s Marsom. Prvo smo imali jaku opoziciju koja je mnogima uticala i na zdravlje, sada imamo tranzit koji čisti one najdublje emocije iz nesvesnih odluka. Sve ono što smo pospremili, potisnuli, sada izlazi najjače na videlo.

Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)...

Dakle, ovo je vreme čišćenja i trajaće do kraja oktobra, ali njegov uticaj će se smanjiti od kraja kolvoza. Stoga, budite promatrači, ne vežite se za događaje koji su pred vama i gledajte ih pozitivno jer sada možete očistiti ono što je bilo duboko potisnuto i što inače ne izlazi, osim s ovim tranzitom kojeg neće biti sljedećih 28 godina. Ipak, mi ćemo se orjentisatina ove nedelje, koji nam nosi nove početke.

Ponedeljak je izuzetno povoljan za nove početke ili korake koje ćete činiti u tom smeru, pogotovo posle 13 sati. Biće podržani, pogotovo oni koraci koji traže samostalnost i nezavisnost, ali je vidljivo da će te akcije tražiti od vas puno zalaganja.

Utorak je pod jakim uticajem strasti i zaljubljivanja. Današnja konjunkcija Venere i Meseca govori o problemu današnjih odnosa, gde mnogi ne znaju razlikovati odnos od zaljubljivanja. Upravo ovaj dan govori o strasti koja je na psihološkom aspektu ono što pokreće zaljubljivanja, ali u njima nema odgovornosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.