Jyotish nedeljni horoskop: kakvu sudbinu donosi planetarni rat od ponedeljka do nedelje (od 20. do 27. marta 2017. godine)

Nedelja u kojoj dolazi do sukoba planeta i prokreta naših ljubavnih i poslovnih planova! pročitajte šta nam vedska astrologija predviđa za ovu sedmicu...

Ove nedelje nema većih tranzita, osim planetarnog rata između Sunca i Venere koji se događa u subotu. Planetarni rat nastaje između planeta kada se približe na manje od jednog stepena. U slučaju ovog planetarnog rata, odnosi se na sukob autoriteta i ljubavi.

U ovoj borbi to znači da se taj dan ne oslanjate na aspekt odnosa, izbegavajte bilo kakve odluke ili rasprave po tom pitanju. Odnosi su ove nedelje dobro aspektirani, ali savet je da se manje vraćate u prošlost i bivše veze koje mogu sada uticati na vašu percepciju odnosa.

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. marta 2017. godine: sedmica u kojoj moćna ljubav pobeđuje sve nevolje...

Ponedeljak je dan susreta idealizama i mudrosti, pa ograničavajući aspekt Saturna. To znači da je ovaj dan dobar za poslovne aspekte u kojima je dobro da vladaju nepokolebljivost i trezvenost, dok emotivni aspekti neće dobro funkcionirati.

Utorak je pod uticajem sazvežđa koje donosi nezavisnost i polemiku. Ovo je dan za raspravu i razgovor, a da bismo razgovarali, potrebno je slušati sugovornika i imati intenciju za razmenu mišljenja.

Sreda je dan koji daje jako dobre poslovne aspekte, ali uopšteno je dobar i za umetnost, a u svojoj najvišoj manifestaciji i za humor za koji se smatra da je više stanje svesti.

Četvrtak je dan koji je dobar za znanje, a još i važnije za najveći kvalitet koji je bitan u ljubavi, a to je slušanje. Ako ste naučili da slušate, vaši će problemi u vezi većinom biti rešeni.

Kineski nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017. godine: sedmica romantike i neočekivanih susreta...

Petak može doneti svađe u odnosima, ali je dobar za poslovni napredak, a subota je loš dan zbog spomenutog planetarnog rata.

Nedelja je dan odličan za meditaciju, ali treba pripaziti u odnosima, odnosno, ovo nije dan za rasprave ili rešavanje problema.

Izvor: Vedski jyotish

Nikola Žuvela

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.