Jyotish nedeljni horoskop: kakvu nam ljubavnu bajku priprema retrogradan Jupiter (od 6. do 13. februara 2017. godine)

Zaboravite na negativne emocije, već pratite svetlo ljubavi i slobodno se prepustite čaroliji najlepših osećanja, jer na drugom kraju tunela nečije srce kuca za vas! Pročitajte šta vam za ovu nedelju predviđa vedska astrologija...

Jupiter 6. 2. 2017. godine postaje retrogradan, što znači da sve ono što nije rešeno u ljubavnim odnosima ili obrazovanju ponovo dolazi na dnevni red.

Takođe, Jupiter sada podstiče unutrašnje preispitivanje, daje manje vidljiv uspeh po pitanju obrazovanja, a žene se mogu vratiti na neke nerešene stvari u ljubavnim odnosima.

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. februara 2017. godine: sedmica u kojoj se otvara krug ljubavi...

Drugi tranzit koji obeležava ovu nedelju je Merkur koji je ušao u znak Jarca. Merkur nas zajedno sa Suncem u Jarcu okreće prema materijalnim pitanjima, odnosno intelekt je sada usmeren na veštine koje imaju takav karakter. Dakle, u ovom periodu treba da rešavamo materijalna pitanja ili poslovne probleme.

Kada je reč o vezama, i dalje je vrlo jaka kombinacija koja pokreće želju za strašću i ljubavlju. Ponedeljak je odličan dan za odnose, utorak za porodicu i poslove oko stana ili kuće, kao i za promene, sreda je odličan dan za ženske principe poput majčinstva ili davanja, petak je jedini lošiji i može da predstavlja dan za manipulaciju.

Astrološke prognoze dan po dan: od 6. do 13. februara 2017. godine...

U subotu treba da zadržimo emocionalnu kontrolu jer će biti ugrožena, a nedelja jača aspekt odnosa, ali predstavlja i idealan dan za odmor. Zanimljivo je da je simbol sazvežđa Porvaphaluguni koja vlada nedeljom - ležaljka za odmor.

Ukratko, ova nedelja daje na mogućnost za preispitivanje, obavljanje poslova od materijalne važnosti, a petak i subota nisu dani za velike odluke.

Izvor: Vedski jyotish

Nikola Žuvela

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.