JYOTISH HOROSKOP ZA AVGUST 2017: šta nam donosi preokret karme pod uticajem pomračenja

Čudesno kretanje zvezda stvara karmički preokret, a evo kakvu sudbinu nam predviđa jyotish horoskop do kraja avgusta!

Pomračenja koja se dešavaju tokom ovog meseca mogu biti neobično snažna, ne samo zbog toga što su pomrčenja prekretnice, nego i zbog toga što se tokom ovog meseca menjaju položaji Rahua i Ketua koji uzrokuju pomračenje. Prvo pomračenje je već prošlo, Mesečevo 7. avgusta, a sledeća koja nas očekuje jeste pomračenje Sunca 21. avgusta 2017. godine.

Mesečev horoskop za srećan i ispunjen život: šta nas čeka do punog Meseca u Ribama (od 15. avgusta do 10. septembra 2017. godine)...

Rahu i Ketu su "senke" na putanji Meseca i Zemlje. Te senke nekoliko puta godišnje uzrokuju pomračenje Sunca i Meseca. Oni su trenutno na samim krajevima znakova Lava i Vodolije. Nulti stepen sideralnog znaka Lava je posebno osetljiv, jer se ovde mešaju energije vatre (znak Lava) i vode (znak Raka).

Ova se tačka naziva "gandanta" i označava karmički preokret, jer predstavlja spoj dvije suprotne energije, a govori o završetku starog i početku novog i slično. Na toj se nestabilnoj tački Rahu nalazi još od 30. jula, i tu će ostati do 6. septembra. Tačan dan prelaska Rahua i Ketua u sledeće znakove je 18. avgusta 2017. godine.

Ovoj period donosi potencijal značajnih prekretnica iz dva spomenuta razloga: Rahu i Ketu menjaju svoje položaje u sideralnim znakovima i sazvežđima, a pomračenje same po sebi predstavljaju vrhunac uticaja Rahua i Ketua, odnosno senka koje razotkrivaju nepoznato i osvetljuju tamne strane koje inače skrivamo. Zato sva razotkrivanja i promene mogu biti značajne i govoriti o dugoročnijim životnim promenama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.