Jyotish astro prognoza za septembar 2016. godine: 7 saveta koji će vas zaštititi od retrogradnog Merkura

Loše razdoblje se konačno završava - najvažniji tranzit ovog meseca je izlazak Marsa iz konjunkcije sa Saturnom u Škorpiji koji je doneo sve ono loše proteklih meseci...

Ovaj mesec obeležiće nekoliko konstelacija. Septembar započinje s nekoliko loših dana, tačnije 1, 2. i 5. septembar nisu dobri za započinjanje poslova, dok retrogradni Merkur koji je započeo 30. avgusta i završava 22. septembra donosi više dobrih a manje loših aspekata. Najvažniji tranzit je izlazak Marsa iz konjunkcije sa Saturnom u Škorpiji koji je doneo sve ono loše proteklih meseci.

Merkur se nalazi u znaku Device u svojoj najvećoj tački snage. Planete uživaju u svihug domovima, tj. znakovima. Ako dodamo retrogradnost Merkura, mogu se početi ponavljati misli iz prošlosti kao i neriješeni dokumenti. Merkur i Jupiter su trenutno veoma blizu. Oni su u planetarnom ratu, obojica žele provesti svoje ciljeve.

Kako jyotish astrologija može da pomogne na putu ka pravoj ljubavi...

Merkur voli koristiti svoje intelektualne sposobnosti, Jupiter je više filozofski usmeren. Merkur je analitičan, Jupiter mudar. Merkur je impulsivan, Jupiter praktičan. Rat Merkura i Jupitera traje do 3. septembra i doneće nesuglasice između praktičnosti i sagledavanja stvari ili situacija mnogo šire.

Od 30. avgusta do 9. septembra možete dobiti mnogo zahteva da pomognete drugima i biće vam teško reći ne, pogotovo kad je reč o odnosima. Pričekajte i ne uskačite u sve ono što dolazi naglo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.