Jyotish astro prognoza za jul 2016. godine: šta će nam julski astro tranziti obećati, a šta ostvariti

Jul 2016. godine, po jyotish astro prognozi donosi nam jedan uzbudljiv period. Za to se posebno pobrinuo susret Saturna i Marsa!

Iako nas ovaj mesec asocira na odmor, konstelacijski se susrećemo s sukobom Saturna i Marsa.

Gotovo pedeset godina nije bio ovako jak tranzit i zbog toga je nužno da shvatimo da živimo u novim uslovima na koje ćemo se prilagoditi. Ovaj tranzit do kraja jula 2016. godine može da unese u vaš život želju za alternativnim putevima ili odlukama koje će vam se sada učiniti puno prihvatljivijim nego pre.

Šta znači Mesec u vašem horoskopu: saveti za sve znake zodijaka...

Što se tiče ljubavi, prva nedelja zove na flert i koketiranje. Pokušajte da uvidite da je takvo ponašanje često hranjenje ega koje ne potiče iz vas već vam je nametnuto, što konstelacijom, a što društvenim ponašanjem koje u korijenu svega nosi takmičenje. S druge strane, ovo je odlično razdoblje za raščišćavanje odnosa.

Ako imate određenih problema, iskoristite ovu situaciju da razjasnite ili kažete ono što vam smeta u vezi, ali trudite se da ne okrivljujete jer muškarci u kritici ne čuju ženu. Zato je ovo dobro razdoblje za brušenje komunikacijskih veština i učenje izlaganja problema na adekvatan način. Takav vas razgovor obavezuje i na drukčije ponašanje koje traži od vas trud i menjanje starih koncepata razmišljanja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.