Jyotish astro prognoza za april 2017. godine: šta nam donose 4 retrogradne planete u aprilu

April će doneti puno zaljubljenih pogleda, ali i naplatu karmičkih dugova! Kako će na vaš znak uticati četiri retriogradne planete ovog meseca...

Ovaj mesec nam donosi dve retrogradnosti, pa ćemo u jednom trenutku s obzirom na retrogradnog Jupitera i Veneru imati četiri retrogradne planete. Od četiri retrogradnosti, najvažnija je ona Saturnova koja će se najviše osetiti jer jako utiče na naše živote.

Horoskop za rizične finansije i dokaz ljubavi: šta nam donosi Saturn u retrogradnom hodu preko Strelca...

Saturn će svojom retrogradnošću uticati na centre moći koji će ponovo pokazivati nestabilnost. Možemo zaključiti da će sada stvari iz prošlosti koje nisu bile rešene imati veći uticaj nego inače.

Saturn u Vagi je testirao naše obaveze u odnosima dok je Saturn u Škorpiji testirao dinamiku u odnosima. Ispituje one najdublje i skrivene motive nas samih.

Sada je Saturn u Jupiterovom znaku. Saturn u Strelcu traži da se preuzme odgovornost za život u skladu s našim ličnim istinama i principima koji su izgrađeni na temelju naših iskustava. Sledeće tri godine predstavljaju vreme za okretanje kritičkog pogleda na naše stavove i onoga što smatramo da jesmo.

Saturn priziva žudnju za kvalitetom svega onoga što dotakne, tako da će u Strelcu težiti za kvalitetnom mudrošću i znanjem. Svojom retrogradnošću sada čisti ono što nije dobro očišćeno po pitanju znanja. U tom pogledu ono što nije bilo rešeno, recimo vaše obrazovanje ili se radi o određenom problemu sa sudom, te nekretninama, u sledećem razdoblju će se ti aspekti rešavati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.