Jupiter ponovo u Devici posle 12 godina: aspekti napretka do septembra 2016. godine

Posle 12 godina Jupiter je ponovo u Devici, promenljivom, zemljanom znaku. On mnogima donosi mogućnost da osete njegovo pozitivno delovanje, da dožive poboljšanje vezano za zdravlje, posao, finansije pre svega...

Ovih godinu dana (od 11. avgusta 2015. do 9. septembra 2016. godine) je vreme kada će u prvom planu biti sve ono što se odnosi na zdravlje, čistoću, red, rad, pružanje usluga drugima, lečenje, ili neki vid pomaganja i to pre svega na zdrav način, kroz ishranu i kroz zdrave životne navike.

Prosperitet i šansa za poboljšanje životnih okolnosti, zaposlenje, poboljšanje postojeće situacije na zdravstvenom i poslovnom, materijalnom planu, imaće pre svega osobe rođene u sunčanim zemljanim znacima: Device, Bika i Jarca, a zatim u nešto manjoj meri, šanse će imati i oni rođeni u vodenim znacima (Raku i Škorpiji).

Sa druge strane nepovoljno delovanje Jupitera, tendenciju ka neumerenosti i preterivanju će imati osobe rođene u promenljivom sunčanim znacima (Blizanacima, Strelcu i Ribama). I njima će Jupiter doneti i neke povoljne prilike, ali im se može desiti da ih ne iskoriste na adekvatan način i da usled preterivanja one ipak donesu manje dobrog, a više lošeg.

Jupiter u znaku Device će više sreće i mogućnosti širenja i prosperiteta doneti i onima koji imaju natalni Jupiter u Devici, generaciji rođenoj 1944, 1968, 1980, 1992, 2004. godine. Oni imaju odlike kao što su: praktično znanje, smisao za organizaciju, vrednost, perfekcionizam, težnju za usavršavanjem, samopoboljšanjem.

Svi oni koji u ovom periodu dok je Jupiter u Devici rade na sticanju novih znanja ili profesionalnom usavršavanju će dobiti priliku da napreduju. Takođe, oni koji budu poboljšali način ishrane, naučili i primenjivali nešto od zdravih navika života (koje će ove godine dobiti na značaju) imaju šanse da poboljšaju svoje zdravlje.

Feng šui partnerskih odnosa: kakav je balans vaše veze...

Devica je znak koji zahteva rad, red, vrednost, znanje, stručnost, dobru organizaciju, praktičnost, svrsishodnost, uslužnost, preciznost, te je da bi smo sada napredovali potrebno da imamo to u svojoj prirodi da bi smo napredovali... Jupiter u Devici doneće težnju ka sticanju i uvećanju znanja i to onih koja će biti primenjivana u praktične svrhe da bi se povećala zarada i standard.

Težnja ka perfekcionizmu postaje veća. Ovo je vreme kada će neki moći da napreduju na poslu zahvaljujući svojoj stručnosti, znanju, smislu za organizaciju, zahvaljujući tome što umeju da budu uslužni; što više to sada mogu da budu - biće bolje prihvaćeni i za to nagrađeni. Dok je Jupiter u Devici, služenje drugima dobija na značaju više nego u svim drugim znacima! Oni koji su vredni, koji imaju smisla za organizaciju, su ti koji mogu da konačno dožive to da se te njihove sposobnosti veoma cene i da im to donese napredovanje na poslu.

Devica je znak gde je Jupiter u padu (zato što postoji sklonost ka nezadovoljstvu) jer teži savršenstvu, jer je u prirodi ovog znaka perfekcionizam, a on zahteva puno rada da bi se došlo do vrhunskih rezultata, kao i više znanja; i kada ga ima sve više i više oni nisu zadovoljni time, već teže da imaju još više... Težnja ka savršenstvu je razlog što postoji nezadovljstvo za Devicu. Jupiter se vezuje i za veru, a Devica je praktičan znak koji veruje u ono što je materijalno, vidljivo, što se čulima može osetiti i što je vera ovde drugačija, što više traži dokaze, potvrdu - mogla bi da postoji i da se razvija.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.