Jun je najromantičniji mesec u 2020. godini: evo koja 3 znaka Zodijaka očekuje sreća u ljubavi

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine:

Jun je mesec koji označava početak leta, dugodnevnicu i ove godine je period pomračenja, piše Lovesensa.

Odmah nakon letnje dugodnevnice, dolazi do pomračenja Sunca, 21. juna, i donosi nam magičnu energiju da uradimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni i zadovoljni.

Jun će definitivnpo biti najromantičniji mesec u 2020. godini!

Sa promenama na Mesečevim čvorovima, aktiviranjem ose Blizanci-Strelac dolazi do kolektivnog fokusa na isustvo i verovanje da sve ima svoje uzroke i posledice. Pomračenje Meseca dogodiće se 5. juna i doneće priliku za oslobađanje od toksičnih sistema verovanja koji nisu u skladu sa vašim duhovnim putovanjem.

 Horoskop - očekuje nas sastanak sa karmom: 6 načina da privučete dobru sudbinu u junu Horoskop - očekuje nas sastanak sa karmom: 6 načina da privučete dobru sudbinu u junuHoroskop - kako da privučete najbolju sudbinu u junu!

Venera - planeta odnosa, vrednosti i zadovoljstva - takođe će biti u izazovnom kvadratu sa Neptunom - planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Uticaj ovog aspekta osećaćemo tokom celog juna, pa pripazite da kakve odluke donosite i da čuvajte se zabluda i prevara.

Jun je mesec novih ljubavi, harmoničnih odnosa i romantičnih izbora koji mogu uticati na budućnost!

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine:

Blizanci - ljubav kakvu zaslužujete

Dragi Blizanci, mesec jun za vas predstavlja početak nove ljubavne ere. Sa Severnim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da

To je početak potpuno nove ere za vas, Blizanci. Sa Severnim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da pronađete ljubav koja vam potpuno odgovara. JUn je mesec u kojem ćete osvestiti svoju vrednost i povratiti samopouzdanje. Retrogradna Venera aktivira vašu kuću lepote i zavodljivosti, pa će vas voditi vetar ljubavi, naročito oko 25. juna. Vreme je da na ličnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomračenja Meseca u znaku Strelca, polako ćete početi da shvatate svoje kvalitete i bićete spremni da otvorite srce za novu ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.