Jeste li spremni za prolazak kroz Lavlju kapiju: aktivacija broja 8/8/8

Osmi dan osmog meseca u 2015. godini numerolozi nazivaju pravom zvezdanom kapijom... Lavljom kapijom! Evo kako da iskoristite to vreme na najbolji način!

Broj tekuće godine je 8 (2+0+1+5=8), a sile jina i janga upućuju na potrebu da se posvetimo ravnoteži i uključimo unutrašnji "generator" energije.

Astrološki znak Lava budi crtu prirodnog vođe u nama, ali ona dolazi do izražaja tek kad pronađemo ravnotežu i doživimo duboki mir i samopouzdanje. Tek tada u Lavu oživljava velikodušno, toplo srce a Sunce koje vlada ovim znakom dobija moć da inicira promenu.

Osmi avgust 2015. godine smatra se najmoćnijim danom godine, sa izuzetno visokom frekvencijom i čudesnim potencijalom za pozitivnu promenu, kako na ličnom tako i na globalnom planu.

Kineski horoskop za avgust 2015. godine...

Broj 8 se numerološki povezuje s harmonijom, ravnotežom, blagostanjem i moći a pojedinca čini kreatorom novih i neverovatnih mogućnosti.Portal se zapravo otvara 26. jula i otvoren je sve do 12. avgusta, do kada će Sunce biti u astrološkom znaku Lava.

Tokom tog vremena talasi iz centra galaksije kupaju čitavu Zemlju svetlom i kodovima koji pomažu evoluciji planete za sledeći ciklus. Međutim, 8. avgust je dan kada i numerološke i astrološke paradigme označavaju kao najvažniji.

To je i vreme kada se mogu očekivati velike promene na ličnom planu, kako na poslovnom tako i u međuljudskim odnosima, a glavno pitanje koje treba sebi postaviti je - da li ste u skladu sa svojim autentičnim željama i istinama? Da li ste posvećeni razvoju svoje duše?

Kako da obuzdam Tebe u sebi: retrogradna Venera i karmičke ljubavi...

Preporuka je da se tokom 8. avgusta svakako posveti malo vremena meditaciji jer će Lavlja kapija biti potpuno otvorena, a energija izuzetno moćna. Vizuelizujte svetlost koja se uliva u vas, naročito u više čakre.

Izvor: Lovesensa

jeste-li-spremni-za-prolazak-kroz-lavlju-kapiju-aktivacija-broja-8-8-8_2.jpg

 

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.