Jedinstven astro aspekt Venere, Plutona, Neptuna i Saturna u Vagi: vreme za lepotu, zaljubljenost i venčanja

Sve do 5. decembra 2015. godine Venera u Vagi donosi mnogo ljubavi, ali zbog Plutona i Neptuna biće i stresnih situacija...

Jednom godišnje Venera prelazi preko znaka Vage, ali svaki put obrazuje drugačije aspekte. Planeta ljubavi, lepote i novca, simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, sklonost ka umetnosti, moć zavođenja, društvenost ali i apetit.

Zbog njene pozicije u Vagi i povoljnog aspekta sa Saturnom, mnogi će se ove nedelje prolepšati, nabaciti koji kilogram, zaljubiti, ući u brak ili otkriti nov izvor prihoda. Finansijska situacija može da krene nabolje preko saradnje sa strancima ili kupoprodaje nekretnina. Sve ovo najviše će osetiti znaci u kojima je uticaj Venere naglašen: Bikovi, Vage i Ribe a najmanje Škorpije, Ovnovi i Device.

Vreme Venere u Vagi do 5. decembra 2015. godine: ovo je najbolje vreme za ljubav...

I sve bi bilo kao u bajci da nema nepovoljnih aspekata, i to sa planetama moći i bogatstva, zanosa i obmana - Plutonom i Neptunom. To najavljuje buran period i uzbuđenja na emotivnom planu, kao i stresne situacije na poslovu. Ako volite da rizikujete i planirate da ulažete u nov posao ili započnete privatni biznis, prvo se posavetujte sa nekim Jarcem, dok od Vodolije možete da prihvatite interesantne ideje.

Simbol akcije i seksualnosti Mars, sredinom perioda će se toliko približiti Veneri i obrazovati aspekt koji naglašava strast i posesivnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.