JARAC, VODOLIJA, RIBE - kratak godišnji horoskop za 2021. godinu

Kratak godišnji horoskop - evo šta Jarca, Vodoliju i Ribe očekuje u 2021. godini!

Godišnji horoskop za 2021. godinu - Jarac, Vodolija i Ribe.

Jarac

Kreativnost i ljubav su odmor za vašu dušu. Na kraju godine moguće je pogoršanje raspoloženja, ali će vam zadovoljstvo doneti dobra situacija na poslu. Najviše sreće očekuje vas u maju, ali ćete morati naporno da radite na održanju blagostanja. Obratite pažnju na korisne informacije koje vas očekuju u januaru i martu. Najnepovoljniji period u godini je jun i avgust, a u novembru ćete morati da prolazite kroz probleme na poslu. Moguća je manifestacija nepotrebnih emocija koja će uneti nemir u emotivne odnose.

VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuVAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuKratak godišnji horoskop - evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje u 2021. godini!

Vodolija

Maksimlano ste foksuirani na posao, ali zbog toga vas očekuju nepovoljne situacije u privatnom životu. U januaru ćete biti razdražljivi i nesigurni u svoje odluke, a na meti rizika biče odnos sa partnerom. U maju i julu se čuvajte nepromišljenih poslovnioh aktivnosti i nesigurnih ulaganja. Ipak, kako se godina bliži kraju imaćete lepa poznanstva, osetićete se rasterećeno, a trud koji ste uložili sve više će donositi darove. Budite istrajni.

Ribe

U aprilu vas očekuje olakšanje i za vas se završava jedan stresan i napet period. Iz prethodnih negativnih iskustava stekli ste hrabrost i novu snagu, a otvaraju se šanse za srećnu ljubav i dobru komunikaciju sa prijateljima. Lako se suočavate sa problemima, pažljivo ih analizirate i motivisani ste da pravaziđete prepreke i dođete do cilja. U polju finansija ipak vas očekuje mali rizik, ali i to ćete uspeti da rešite ako sačuvate prizemnost i objektivnost. Za vas je ovo godina duhovnog rasta.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća i najbolji periodu u 2020. godini tokom vladavine Lava (do 22. avgusta)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća i najbolji periodu u 2020. godini tokom vladavine Lava (do 22. avgusta)Ova 3 znaka Zodijaka ovo je najbolji period u 2020. godini!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.